Почитувани климаџии,
Ве следам некое време и решив да се вклучам во дискусијата за клима уредите. Пред 20 дена зедов TOSHIBA 167 SKV E7/167SAV E5 (avant) за греење на 25 м2 (главно греење). Би ми било драго доколку некој сподели искуство околу подесувања на истата и слично и како се погодила(иако нели веќе е купена
). Инаку досега на овие температури (3-4) сум доста задоволен. Брзо постигнува зададена температура. Многу е прецизна, колку на далечинското толку и на термометарот.
- Она што малку ме буни е што климата не ја вакумираа туку само испуштија воздух. Кога прашав ми рекоа дека поновиве клими не се вакумирале веќе и дека така се правело. Монтерите беа супер со се, само ова ме буни. Поздрав до сите!
Ве следам некое време и решив да се вклучам во дискусијата за клима уредите. Пред 20 дена зедов TOSHIBA 167 SKV E7/167SAV E5 (avant) за греење на 25 м2 (главно греење). Би ми било драго доколку некој сподели искуство околу подесувања на истата и слично и како се погодила(иако нели веќе е купена
). Инаку досега на овие температури (3-4) сум доста задоволен. Брзо постигнува зададена температура. Многу е прецизна, колку на далечинското толку и на термометарот. - Она што малку ме буни е што климата не ја вакумираа туку само испуштија воздух. Кога прашав ми рекоа дека поновиве клими не се вакумирале веќе и дека така се правело. Монтерите беа супер со се, само ова ме буни. Поздрав до сите!