Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Fussballгод-от изненадува со овие втрчувања, преку.!. му е од подавањата изгледа.
Лошо полувреме првово, мораше да дадат гол два. Многу глупи грешки, оток се со корнерите. Ајде уу второ да ги отворат.

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk

Џеси е очај, се труди и се тоа, ама финишот му е аматерски.. Депај колку и да е у мизерна форма, една ќе погодеше од тие на десна што му се местеа на Лингарт.

Лингард е добар играч, шо може уште повеќе да се развие, има потенцијал... Само да не им текне зимата или идното лето да го продадат.

Fussballгод-от изненадува со овие втрчувања, преку.!. му е од подавањата изгледа.
Лошо полувреме првово, мораше да дадат гол два. Многу глупи грешки, оток се со корнерите. Ајде уу второ да ги отворат.

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk
дај објасни како да пуштам блудзид линк инсталирав и сопкас и ејс стрим ама слабо некако не се снаоѓам со линковиве не ми ги пушта. :(

Лингард е добар играч, шо може уште повеќе да се развие, има потенцијал... Само да не им текне зимата или идното лето да го продадат.
Кој потенцијал жити бога... Не бидува ништо од него, за џабе се надевате. Напунил 23 години, а уште не знае како да шутира и да нафрлува. Единстевно движењето со топка му е позитивна ствар.

Абе со факинг ЦСКА кои од центар се плашат да излезат не можеме шанса да направиме, се запнале цело време назад ја враќаат топката, ми се одгледа.

циркус сме со изведувањето корнери... боже мој господе.. дали се нормални шо прават со корнериве.....

дај објасни како да пуштам блудзид линк инсталирав и сопкас и ејс стрим ама слабо некако не се снаоѓам со линковиве не ми ги пушта. :(
Само у Драчево работи тоа [emoji12]
Ако си го инсталирал ацето иди на тој линкот што го турив има блудзед, клик на него и ланч апликејшн и ќе го пушти. Ако ти е добар нетот нема да кочи и касни. [\spoiler]

Значи маката почнува негде 15 метра пред нивни 16ник. Тука има изобилие на неинвентивност, пичкарлук и безсамодоверба. Одбраната е врв, Крис е мама за 90% централни у премиер. И срамота на толку добра одбрана келепуриве напред да уништуваат ваква игра.

Има позитиви од првово полувреме, али не можат од 10 метри гол да погодат. И Лингард и Рохо.

Значи маката почнува негде 15 метра пред нивни 16ник. Тука има изобилие на неинвентивност, пичкарлук и безсамодоверба. Одбраната е врв, Крис е мама за 90% централни у премиер. И срамота на толку добра одбрана келепуриве напред да уништуваат ваква игра.
Руни е клучот на се. Од него се чекаат акциите и головите а уствари е дрво. Марсијал е бескорисен на крило. Лингард неспособен. Зошто едноставно не си го стави Дармијан место Лингард и Јанг да си биде напред крило, барем од таа страна ќе има центаршутеви можда и ќе згрешат нешто овие копуциве ќе си дадат автогол.

300+ минути гол сме немале дадено.
И од времето на Мојс па наваму јас немам видено гол од корнер. Што е работата.

Ја незнам што прави Мата воопшто во Манчестер Јунајтед. Мислам ок дал еднаш гол и после тоа наредните 30 натпревари е АФК ебате играчот мизерен. Рохо моментало е Роналдо за Мата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom