На крајот ко скокна од тоа каменот
Само то го памтам од филмот. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само то го памтам од филмот. 
Судијата Дред, со Сталоне што е.Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Превод македонски/српски за The Man from U.N.C.L.E. ?
). Дека ефектите се од минатиот век, да, дека и последните 30 мин се лоши, повеќе ради ефектите, и тоа да, ама не е толку колку шо креваше врева. Сепак подобар е од Бетмен & Робин.сметам дека ако не бил суперхерој-филмче ќе била солиден сај-фај филм за млади луѓе кој откриле интердимензионално патувањеFantastic 4 не е толку лош колку шо јади хејт ( не ме праќајте во гурманско катче). Дека ефектите се од минатиот век, да, дека и последните 30 мин се лоши, повеќе ради ефектите, и тоа да, ама не е толку колку шо креваше врева. Сепак подобар е од Бетмен & Робин.
Fox ја утнале ептен, ама ептен работата со ефектите.

ова го дрндам веќе некое време ама шокур, никој не ме слуша.The Gift (2015 film) трејлерот е измонтиран подобро од филмот. Ништо нарочито. Има многу подобри психолошки трилери.

Па и не извлеков некоја којзнае каква поента, ама филмот ми се допадна што беше брутален и смешен во исто време. Е сега нормално, сите приказни имаа различен квалитет, приказната со ресторанот би ја оценил како најлоша, а приказната со свадбата како најдобра.Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата