Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е работа со Кроули,глеам неразјаснето е зашо позајмицата во Барнсли му е прекината, можно е да добие некоја минута ?

Шо е работа со Кроули,глеам неразјаснето е зашо позајмицата во Барнсли му е прекината, можно е да добие некоја минута ?

Vraten e vo Arsenal.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...nsley-boss-claims-youngster-play-England.html

Trenerot:
"I think that Dan's had a fantastic time here, we've really enjoyed working with him. He's probably one of the best, or the best, or most talented 18-year-olds I've ever seen."

11167809_10153167381931720_4125952874628193942_n.jpg
[DOUBLEPOST=1446300618][/DOUBLEPOST]5 дефанзивни играчи на клупа (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(n)

Тежок баксуз сме, јунајтед кога беше најслаб не победи, еве и со челси иста судбина!

Sent from my E2303 using Tapatalk

Тежок баксуз сме, јунајтед кога беше најслаб не победи, еве и со челси иста судбина!

Sent from my E2303 using Tapatalk
Ај да е надеваме на Емирати дека ќе ги наденеме ако издрже Жозе до тамо :D
Кембел сеа или никад.

Да не има нешто квалитетно стримче? Иначе ајмо Кембелчо време е да брцне малце.[DOUBLEPOST=1446303680][/DOUBLEPOST]Нид а стрим плис

Последно уредено:
Ако ваков Кембел заслужил шанса за прва постава :facepalm:

Добро е што не губиме, тапа прво , Кембел се труди и не е лош. Алексис и Месут малце на полувреме да ги расплескаат и второ ги имаме.
Иначе Жиру 100 % шанса утна и толку од нас. Ептен никаква игра прво, очекувам пподобро второ.

Спор нападов, поспор и не може мислам. Плус и три додавања во серија не можат да направат.

Мене повеќе ме плаши тоа што Бафетимби (:LOL:) и Џонџо ептен лесно проигруваат. Некако одбраната ми е многу раштракана... сите изнаправија киксови. Само Жиру да не е повреден оти го ебавме ежот со 9 повреди.

Значи толку не ни оди со Свонси, тоа е страшно нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom