НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква текма во Орландо!!

114-111 за Орландо погаѓа Дурент за изедначување, во наредниот напад Орландо погаѓа тројка а Оклахома останува без ТО и БРАТ Расел погодува од пола терен на 0.7 до крајот ауууу

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

KAKVA UTAKMICA AAAAAAAA!!!!!! :vozbud:
Wesbrook Durant kakvo duo se,ako ostanat zdravi,i so pomos na Kanter i Ibaka favorit br1.[DOUBLEPOST=1446255946][/DOUBLEPOST]Westbrook 41pts 7reb 6ast
Durrant 39pts 9reb
pa pa pa

Последно уредено:
Дали е реален Стеф...3/3 за три поена за само 4 минути игра...

ова не е можно!!! Оладипо во последна секунда 3ка за ново продолжение :vozbud:

Оладипо, идемо до 9 ујутру, шта који курац пичке материне. :D

Ентони факинг Толивер и близнакот против нас имат 100% од поле... тоа е јбг. И овие препотентни коментатори од Пистонс крв да серат, двочекор на Реџи на 4 минути до крај како да се победиле гејм 7 фајналс со гејм винер. :tapp:

Pa ke gubite. Rose 8pts(4-13FG) 5to
Butler i toj ocaen 4-17FG 12-14FT(so ova sakam da kazam deka pola i poise od poenite mu se slobodni frlanja)
A bliznakot ke bide MIP na kraj na sezona :D

Strasen natprevar.
Westbrook i Durant zaedno iskombiniraa 91pts 23reb 10ast.
Ko ja na 2k :D

Факт е дека Дерик ја шитна утакмицава. Не само што првиот поен го постигна некаде на 6 минути до крај туку и прокоцка меч топка во регуларен дел да го реши мечот.

Факт е дека Дерик ја шитна утакмицава. Не само што првиот поен го постигна некаде на 6 минути до крај туку и прокоцка меч топка во регуларен дел да го реши мечот.
Точно, ама да му правеа бокс аут на говедото драмонд ќе беше наша утакмицата. Пау и Нико реално не му можат ништо, а Џими и Роуз имаа катастрофални утакмици. Да играше Ноа цел ОТ мош и ќе тепавме ама јбг што е тука е, и со 81-1 сум задоволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom