MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Што ке ти се филмски канали кога имаш Коди?????????????????????

Не знам во која смисла ти е прашањево, но не велам да нема филмски канали, нека има, некој му е подобро да си гледа на телевизор и за тоа ќе си плати, некој си сака пиратско преку компјутер, зависи, секој си знае и си има вкус што и како да гледа. :)

Има ли некој проблеми со МаксМ и Фантази каналите? Ги немам неколку дена.

Толку беше од пробно бесплатно Pickbox кој имаше Comfort искористи 2-3 дена. Отсега ќе си плаќа 299 денари месечно кој сака.

Во делот кај што се уклучуваат тв пакети може да се претплатите.

Иначе ич не го изрекламираа добро Pickbox, го ставија онака без многу да дознаат за таа видеотека.

Толку беше од пробно бесплатно Pickbox кој имаше Comfort искористи 2-3 дена. Отсега ќе си плаќа 299 денари месечно кој сака.

Во делот кај што се уклучуваат тв пакети може да се претплатите.

Иначе ич не го изрекламираа добро Pickbox, го ставија онака без многу да дознаат за таа видеотека.
Јас ја имам пробано на компјутер. Многу слаб квалитет на филмовите.

Го вратија српското аудио на Minimax, а за некој ден ќе ја вратат B92 info.

Discovery Science наскоро добива македонски превод на Макс тв
Извор авму
http://avmu.mk/images/skopje_-_Telekom_-_digitalen.pdf
Тешко, не верувам.
Ова можно е и да е грешка од страна на АААВМУ, бидејќи вакви грешки со тоа дека некој канал има превод има и кај други канали и кај други оператори, а не е само од сега, туку од мноогу поодамна, да не речам е често.
Но секако, дај Боже и тоа да го дочекаме, Discovery Science да има македонски превод.

Мinimax последниве неколку дена не го исклучуваат во 19 часот. По завршувањето на програмата на Minimax почнува програмата на Cinemania plus.[DOUBLEPOST=1446065552][/DOUBLEPOST]Друго што приметив е дека на каналите Сител, Канал 5, Алфа, Телма, МРТ 1, Alsat M може да се премотува програмата 3-4 часа назад. Тоа е можно затоа што Макс тв ја снимаат програмата и ја ставаат во видеотеката.[DOUBLEPOST=1446066061][/DOUBLEPOST]
Тешко, не верувам.
Ова можно е и да е грешка од страна на АААВМУ, бидејќи вакви грешки со тоа дека некој канал има превод има и кај други канали и кај други оператори, а не е само од сега, туку од мноогу поодамна, да не речам е често.
Но секако, дај Боже и тоа да го дочекаме, Discovery Science да има македонски превод.

И на Близу така пишува
http://avmu.mk/images/blizzo_-_digitalen.pdf

на Близу читам дека Discovery Showcasa HD и Food Network имаат или пак можеби ќе имаат превод македонски.

Последно уредено:
И на Близу така пишува

на Близу читам дека Discovery Showcasa HD и Food Network имаат или пак можеби ќе имаат превод македонски.

Па тоа ти викам, они може каде сакаат да пишат, ама нема. HD Showcase има превод, но не и на blizoo. Мислам дека Декстер има баш за ова коментирано во темата за blizoo.
Food Network HD јас колку што знам нема превод. А тоа дека имаат превод што стои на страницата на АААВМУ нека не ти дава многу надеж, бидејќи од поодамна стои, до сега ќе направеа нешто ако имаше.

Мinimax последниве неколку дена не го исклучуваат во 19 часот. По завршувањето на програмата на Minimax почнува програмата на Cinemania plus.[DOUBLEPOST=1446065552][/DOUBLEPOST]Друго што приметив е дека на каналите Сител, Канал 5, Алфа, Телма, МРТ 1, Alsat M може да се премотува програмата 3-4 часа назад. Тоа е можно затоа што Макс тв ја снимаат програмата и ја ставаат во видеотеката.[DOUBLEPOST=1446066061][/DOUBLEPOST]

И на Близу така пишува

toa e za TV teka odamna e toa ne e novo?

Кај мене нема такво нешто.
Пробај на МРТ 1, Алсат, Сител, Канал 5 или Телма ако нема ресетирај го можеби ќе ти се овозможи таа опција.

Но можеби е и некоја нивна грешка ова па го нема кај сите корисници.

Исто така тие што се на најефтиниот пакет мислам дека немаат тв тека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom