MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Ги исклучија каналите АМC и оној CBS Reality поради истекот на правото на емитување и повеќе нема да се дел од понудата тие канали.

Додека пак Tring Max со македонски превод го вратија.

Се надевам на местото на исклучените ќе добиеме добра замена за нив кое ќе има превод.

Последно уредено:
Па добро, и онака немаа превод тие канали... сепак ќе треба со нешто да се заменат

Па добро, и онака немаа превод тие канали... сепак ќе треба со нешто да се заменат
АМC барем беше привлечна а они по серии што се ради тие неколкуте премиерни серии кој ги даваа.

Ај да се надеваме нешто интересно и привлечно ќе пуштат на тоа место. Не би било лошо да е Fox movies, Cinestar или нешто слично.

Само Арена1 е во основниот пакет , останатото не , изгледа !

Само Арена1 е во основниот пакет , останатото не , изгледа !
Aрена 1 не е во пакетот Арена канали и е во основен пакет каде не се плаќа за гледање нити треба да се активира. Истото важи и за Арена 1 во HD.

Друго што приметив е дека на каналите Сител, Канал 5, Алфа, Телма, МРТ 1, Alsat M може да се премотува програмата 3-4 часа назад. Тоа е можно затоа што Макс тв ја снимаат програмата и ја ставаат во видеотеката
Можеш да ја вратиш програмата поназад од кога си почнал да ја гледаш? Некое посебно подесување има? Јас пробав, но враќа само до моментот кога е сменет каналот, не поназад.

Можеш да ја вратиш програмата поназад од кога си почнал да ја гледаш? Некое посебно подесување има? Јас пробав, но враќа само до моментот кога е сменет каналот, не поназад.
Kај мене пробав се враќа неколку часа наназад, најверојатно до таму каде што ја има програмата на ТВ-тека снимено тој ден кога и ја гледаш.
Ништо не подесував туку еднаш на грешка стиснав на копчето за мотање наназад и ми се премота доста наназад, дури и таму кај што не сум гледал на каналот.

Можеби е и некоја нивна грешка или нешто тестираат па ја нема кај сите корисници оваа опција.

Колку се доплаќа за дополнителен ТВ ресивер?

Замена викаат за AMC бил М1, a за CBS Reality Russia Tuday Documentary. Aли што правиме што сега има на број два канали помалку?
Ај да се надеваме дека ќе ги пополнат тие места со нови канали. а не да го намалат бројот.

1000 или нa 12 рaти пo 89 денaри мислaм беше.
А, чекај... Не е ко кај ОНЕ што си плаќаш по 99 денари плус секој месец 24 месеци? Ако е 999 денари за целото времетраење на договорот т.е. 24 месеци тогаш фаќа поевтино него кај ОНЕ.

А, чекај... Не е ко кај ОНЕ што си плаќаш по 99 денари плус секој месец 24 месеци? Ако е 999 денари за целото времетраење на договорот т.е. 24 месеци тогаш фаќа поевтино него кај ОНЕ.
Го плакаш ресиверот 1000 денари и го користиш се додека не го откажиш договорот,ако имаш некој познат во продажен салон и ти даде некој купон за попуст ке го добиеш гратис,тоа е само за вториот додека за трет приемник ке треба да плакаш 139. денари месечно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom