Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Доближи и се сосема нормален, и прашај ја најучтиво - "дали марамчево ти мириса на хлороформ?"

Би требало да работи.

Член од
16 октомври 2015
Мислења
8
Поени од реакции
0
Здраво ќе ми треба еден совет.
Имам 20 години и до сеа сум немал женска само сум излегувал онака со неколку девојчина. И сеа за прв пат си фатив едно девојче кое ме направи прв пат да се чуствувам вака па да ви кажам право и прв пат да сум заљубен и планирам да си го држам,не како сите предходни.И видов дека незнам како да се понашам со девојка зошто од никогаш сум ја немал.Излеговме 4 пати до сеа ама знам дека и таа знае дека сум укочени се то и ме плаши дека можам да ја зафркнам работата...
Треба за брзо пак да се видам со неа и кажетеми што да правам,што да и кажувам едноставно незнам а и со предходните што сум излегувал незнаев одсекоаш сум таков,после тоа дали треба да одам малце поинтимно, треба да ја фаќам или е рано за тоа сеуште?
Мислам дека ќе ме сватите,незнам можи премногу се секирам ама ете таков сум.
Поздрав!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Имам 20 години и до сеа сум немал женска само сум излегувал онака со неколку девојчина. И сеа за прв пат си фатив едно девојче кое ме направи прв пат да се чуствувам вака па да ви кажам право и прв пат да сум заљубен и планирам да си го држам,не како сите предходни.И видов дека незнам како да се понашам со девојка зошто од никогаш сум ја немал.Излеговме 4 пати до сеа ама знам дека и таа знае дека сум укочени се то и ме плаши дека можам да ја зафркнам работата...
Треба за брзо пак да се видам со неа и кажетеми што да правам,што да и кажувам едноставно незнам а и со предходните што сум излегувал незнаев одсекоаш сум таков,после тоа дали треба да одам малце поинтимно, треба да ја фаќам или е рано за тоа сеуште?
Поздрав!
Ima edna priroden hemiski dreven preparat. Zapocnuva na A, zavrsuva na L. A_ _ _ _ _ L.
Gi otvara vratite na znaenjeto koe inace ne se uci teoretski. ;) Inace sine, djabe se zamaras so prasanja.
Zenskite odlucuvaat so ke pravat so tebe use od prvata sredba bez razlika so i da praves ;) (Iako nekoi zenski ne se ni svesni za nivnata odluka). Tako da 2-3 dozi od preparato i sta bude, bice ;)

T

Todd Solondz

Гостин
Поздрав!
Нема совет што ке ти помогне со таа укоченост што ја чувствуваш.Ке исчезне сама по себе со тек на време ако видување по видување муабетот ви тече без проблем.Пробај на сила да ја искорениш и уште полошо ке биде.Таа доаѓа кога навистина ти е грижа за девојчето и како ке се покажеш во нејзини очи.
Знам дека е клише но пробај да не ја дигаш толку.По она што го читам рамна на принцеза ја правиш, спушти ја малку пониску.Ова не значи дека треба да бидеш неартикулиран сељак кога си со неа туку пробај да комуницираш со неа како да знаеш дека нема ништо да се случи помеѓу вас.А ако се опуштиш и ако успееш да ја насмееш сигурно нешто ке се случи.Не би излегувала со тебе 5ти пат ако не сака ништо.Пробај подиректна и лична комуникација, може да го скрши ледот и прекине кружењето на досадните теми.
Сигурен сум дека ти дава знаци ама ти ги игнорираш од што ти е страв да не заебеш.
Ништо од ова што го пишав не пробувај ако не ти е природно и не се чувствуваш лагодно правејќи го.Подобро вкочен одколку патетичен.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
18
Како членови кои се зачленети од пред 100 години со 1-2 мислења воскреснуваат за момент и тролаат со глупави теми?
дај бе не треси глупости, срамота е, голем си

F

Flatter

Гостин
Најубо е да станеш славен и познат пример да напрајш свој бенд па да снимиш хитови па некоја турнеја низ регион и пошироко па да те има по телевизии, весници, на интернет, и после да и се јавиш и да ја прашаш да излезете... или ако не знајш да свириш гитара или да пееш тогаш стани некој богат бизнисмен, со јаки компании, приватен авион, јахта, лимузини, апартмани во париз, монако, њујорк.... и ќе и се јавиш еден ден ќе ја прашаш даја провозаш со авионот или со јахтата
Партиска книшка треба?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Вљубен сум во една девојка ама штета незнам како да и пријдам па сакам да ми дадете совети :p ?
Na tvoi godini i ja neznaev da i prijduvam od sramezlivost.
Ali sega zlaten internet, bas ti se cudam! Pisi i. Preku FB, skype , viber, sms. Pocni takva komunikacija najspontano , ke se probie ledot. Posle u zivo ke ti bide nogu podrugo, ke vides. ;)

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Imam devojka od 20 god Ja sum so 26 polni godini. Inaku devojkami e zgodna u telo i glava, no mnogu e slaba u seks?!
Sto da praam? da baram druga? ili da ostanam so nea i ponatamu?
Fala,..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Imam devojka od 20 god Ja sum so 26 polni godini. Inaku devojkami e zgodna u telo i glava, no mnogu e slaba u seks?!
Sto da praam? da baram druga? ili da ostanam so nea i ponatamu?
Fala,..
Ако си тро помудар че ја научиш да не е слаба. Ако те мрзи да ја учиш тогаш барај друго.
То ти е исто ко со кучињата. Ако имаш нерви да го дресираш ќе го научиш и ќе се подобри. Ако не ќе бараш некое дресирано на готово.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако си тро помудар че ја научиш да не е слаба. Ако те мрзи да ја учиш тогаш барај друго.
То ти е исто ко со кучињата. Ако имаш нерви да го дресираш ќе го научиш и ќе се подобри. Ако не ќе бараш некое дресирано на готово.
Ова е дефинитивно една од најјаките споредби што сум ги слушнал ej.

Лежи доле! Лежи доле! Долеее! Еее така... еве ти награда сеа.

:D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ова е дефинитивно една од најјаките споредби што сум гислушнал ej.

Лежи доле! Лежи доле! Долеее! Еее така... еве ти награда сеа.

:D
Па дресура на два начини се прави. Или со награда или со чотек. Ама во случајов вторава отпаѓа оти си има закон за истата :icon_lol:

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Аман бре малее, утепате ме,...?! Со девејчево се знаам уште кога имаше 17 години! Лепа девојка е, скоро година и кусур ја убедуев за секс, одвај се согласи,... Сега имаме секс на скоро 1 месец?! И тој секс е некако каубојски,...Иначе девојчево ме привлачи како физички така и духовно! Многу е мила, интелигентна, забавна,...ама ме утепуе со сексов?! А, и речам за секс како да ја кољам,...Не го обожуе сексот! Иначе кога ќе го прајме сексот ми кажуе како е вљубена у мене, како ме сака, но у поцес на секс,...онака е хладна и едвај чека да ми рече дали сам свршил,...после туј сеанса све е у ред! Она се понаша како да е све нормално, односно дека така се води љубов. Човеци незнам што да праам, девојчево си го сакам, ама ова со сексов ме отепује!
Давајте предлози што да чинам за понатаму,...
П.С.
Не смеју да убацим овде слику да видите каква лепотица је?!
Утепаме,... ова моја девојка са овој проблем?!

Kajgana Shop

На врв Bottom