Ima edna priroden hemiski dreven preparat. Zapocnuva na A, zavrsuva na L. A_ _ _ _ _ L.Здраво ќе ми треба еден совет.
Имам 20 години и до сеа сум немал женска само сум излегувал онака со неколку девојчина. И сеа за прв пат си фатив едно девојче кое ме направи прв пат да се чуствувам вака па да ви кажам право и прв пат да сум заљубен и планирам да си го држам,не како сите предходни.И видов дека незнам како да се понашам со девојка зошто од никогаш сум ја немал.Излеговме 4 пати до сеа ама знам дека и таа знае дека сум укочени се то и ме плаши дека можам да ја зафркнам работата...
Треба за брзо пак да се видам со неа и кажетеми што да правам,што да и кажувам едноставно незнам а и со предходните што сум излегувал незнаев одсекоаш сум таков,после тоа дали треба да одам малце поинтимно, треба да ја фаќам или е рано за тоа сеуште?
Мислам дека ќе ме сватите,незнам можи премногу се секирам ама ете таков сум.
Поздрав!
Нема совет што ке ти помогне со таа укоченост што ја чувствуваш.Ке исчезне сама по себе со тек на време ако видување по видување муабетот ви тече без проблем.Пробај на сила да ја искорениш и уште полошо ке биде.Таа доаѓа кога навистина ти е грижа за девојчето и како ке се покажеш во нејзини очи.Здраво ќе ми треба еден совет.
Имам 20 години и до сеа сум немал женска само сум излегувал онака со неколку девојчина. И сеа за прв пат си фатив едно девојче кое ме направи прв пат да се чуствувам вака па да ви кажам право и прв пат да сум заљубен и планирам да си го држам,не како сите предходни.И видов дека незнам како да се понашам со девојка зошто од никогаш сум ја немал.Излеговме 4 пати до сеа ама знам дека и таа знае дека сум укочени се то и ме плаши дека можам да ја зафркнам работата...
Треба за брзо пак да се видам со неа и кажетеми што да правам,што да и кажувам едноставно незнам а и со предходните што сум излегувал незнаев одсекоаш сум таков,после тоа дали треба да одам малце поинтимно, треба да ја фаќам или е рано за тоа сеуште?
Мислам дека ќе ме сватите,незнам можи премногу се секирам ама ете таков сум.
Поздрав!
дај бе не треси глупости, срамота е, голем сиКако членови кои се зачленети од пред 100 години со 1-2 мислења воскреснуваат за момент и тролаат со глупави теми?
Партиска книшка треба?Најубо е да станеш славен и познат пример да напрајш свој бенд па да снимиш хитови па некоја турнеја низ регион и пошироко па да те има по телевизии, весници, на интернет, и после да и се јавиш и да ја прашаш да излезете... или ако не знајш да свириш гитара или да пееш тогаш стани некој богат бизнисмен, со јаки компании, приватен авион, јахта, лимузини, апартмани во париз, монако, њујорк.... и ќе и се јавиш еден ден ќе ја прашаш даја провозаш со авионот или со јахтата
ваљда не се заљубил во ЈанкуловскаПартиска книшка треба?
Na tvoi godini i ja neznaev da i prijduvam od sramezlivost.Вљубен сум во една девојка ама штета незнам како да и пријдам па сакам да ми дадете совети :p ?
Ако си тро помудар че ја научиш да не е слаба. Ако те мрзи да ја учиш тогаш барај друго.Imam devojka od 20 god Ja sum so 26 polni godini. Inaku devojkami e zgodna u telo i glava, no mnogu e slaba u seks?!
Sto da praam? da baram druga? ili da ostanam so nea i ponatamu?
Fala,..
Ова е дефинитивно една од најјаките споредби што сум ги слушнал ej.Ако си тро помудар че ја научиш да не е слаба. Ако те мрзи да ја учиш тогаш барај друго.
То ти е исто ко со кучињата. Ако имаш нерви да го дресираш ќе го научиш и ќе се подобри. Ако не ќе бараш некое дресирано на готово.
Па дресура на два начини се прави. Или со награда или со чотек. Ама во случајов вторава отпаѓа оти си има закон за истатаОва е дефинитивно една од најјаките споредби што сум гислушнал ej.
Лежи доле! Лежи доле! Долеее! Еее така... еве ти награда сеа.
![]()
Јас секогаш практикувам наградаПа дресура на два начини се прави. Или со награда или со чотек. Ама во случајов вторава отпаѓа оти си има закон за истата![]()