Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Леле сега ми текна тогаш кога стававме слики од Ането, ја мислев стварно се сликала во дрес Челси. :D :D :D Иначе иам некој осеќај дека ќе ги тепаме Пулците 2-1.

H

HoT IcE

Гостин
With all due respect, ама ја да си кажам што ми лежи, да нема после ау овој ваков е, таков е, безобразен. Само сум брутално искрен. Така ме учеа од мал, шо на ум, тоа на друм. :D
Se zaebavam be, pocna da se pravda:pos:
Inache ne znam kolku se.. Zajce, Detelina, Sunrise vaka na prva mi teknuvaat :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
Не знам колку е ова точно, ама ако е, тогаш рекордот секако ќе биди напишан. Прашањето е од кој пошто нити Ливерпул, нити Челзи, нити Спарс, нити Евертон немаат 18 собрано досега. А дека Лестер и Вест Хем ќе завршат во топ 4 е тешко за верување
Сум утнал бројката, тоа важи за освојување на пл.
А за освојување на први 4 места 13 бодови од 10 утакмици.
Последниот на кој му успеало е на твојот Ливерпул 2006 кога завршивте 3-ти а имавте 14 поени од 10 кола.
Иначе Лидс е со 13 во 98.

Текстот ми е од фб, Балкански портал на Челзи...
Би требало да се точни бројките.

Нека ја става Мурињо оваа за докторка, да качиме форма. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.249
Сум утнал бројката, тоа важи за освојување на пл.
А за освојување на први 4 места 13 бодови од 10 утакмици.
Последниот на кој му успеало е на твојот Ливерпул 2006 кога завршивте 3-ти а имавте 14 поени од 10 кола.
Иначе Лидс е со 13 во 98.

Текстот ми е од фб, Балкански портал на Челзи...
Би требало да се точни бројките.

Нека ја става Мурињо оваа за докторка, да качиме форма. :)
Значи сепак ќе пишиме рекорд за освојување нa титулата а? :D[DOUBLEPOST=1446212025][/DOUBLEPOST]
Не знаев толку дека има. А Зајче едно време мислев за Јунајтед дека е :cautious:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тепаме утре, убеден сум. Вторпат сезонава. Првиот пат беше кога игравме со Арсенал.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
Највеќе зависи од Ливерпул и колко ќе бидат мотивирани нивните играчи да му вратат на Мурињо и да го пикнат во подлабоки гомна.
Подобра шанса од оваа тешко дека ќе имаат.

Гледам Коста бил под прашалник, со него и ако му се трча на Матич може и ќе направиме нешто.

Боже бачко па ние повеќе имаме женски навивачи во фан клубов од мажи. :bravobe:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.240
Поени од реакции
13.719
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не може да зависи од Ливерпул или од било кој друг противник, нашата евентуална победа. Не на Стемфорд, не со Мурињо на чело.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
Сезонава за жал многу зависи, со малце поагресивен и напаѓачки стил противниците си успеваат да си соберат поени.
Најсвеж пример ти е Саутемптон, по тоа што ги гледав последните 2 дуели Лфц со Клоп баш тој стил го форсита.
Брза игра по крила и главуч во 16-метири.
Минатата сезона ако ти текнува имавме проблеми со брзи крила, ама сепак тимот беше полн со самодоверба и немавме проблем да постигнеме гол повеќе.
Сезонава сме во нокдаун со одбрана, а уште поголем проблем е што нападот не ни работи и го немаме фиер фактор преку Азар и Коста.

Ајде моторот на Хазард почна да пали, добар беше со Киев, добар во Стоук...
Да кажеме дека 50% од формата ја има вратено.
Коста или е суспендиран или е повреден, квалитетна замене за него колку да не сакаме да признаеме немаме.
Реми? Не! Можеби дава голови ама го нема фудбалот што треба да го поседува класа на напаѓач.
Матич лани ни беше клучна алка почнувајќи од нашиот центар до петте метри на гоманот.
Сечење топки, маркирање, изнесување перфектно. Сеа 0.

Без тие 3 играчи ние не можеме да диктираме темпо.

За утре не верувам дека ќе се ротира многу.

Бегович Зума, Кехил, Тери, Аспи, Матич, Рамирес, Фабре, Хазард, Вилиан, Коста/Реми.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Ако не игра Коста не го гледам натпреварот, џабе нерви не си клавам. Кој ќе се брка со Бентеке после :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom