Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
WHo is gonna win the league?:icon_lol: задно беше тоа :D Сколс,поштовам(y)

Најизгубен мене ми беше Фламини. Секаде трчаше а никаде го немаше.

Гнабри гледам дека не добива некоја голема минутажа,скоро никаква во WBA постои ли некаква опција да го вратиме од позајмица ?

Кај нас имаше неколку утакмици и според мене се покажа доста солидно за тогашни 18-19 години.

12190806_895261047218744_5398970971068315358_n.jpg

И 5 од овие имаат играно како десно крило во Арсенал. : ))

И 5 од овие имаат играно како десно крило во Арсенал. : ))
6 se :)

Inaku i jas sum da se vrati Gnabry od pozajmica ako ima moznost, i taka sme tenki sega na taa pozicija. Se nadevam deka Joel ke se pokaze vo dobro svetlo, ima talent vo nego.

До паузата за репрезентации би му дошло отрпилика тоа, три ептен тешки натпревари со многу ослабен напад. Голем проблем е што сите тројца повредени (Ремзи, Окс и Тео) покриваа една позиција и сега таму немаме никаква алтернатива.

И пази сеа, баравме дмф и напаѓач и ќе го линчувавме Венгер зошто не ги купи, а на крај останавме без амф...

Joel mi bese edinstvena pozitivna rabota od vcera. Napravi i nekolku greski, no trcese, se trudese, klizna na nekolku pati :) a za vo napad si go biva, znae da dade finalen pas a i ima dobra zavrsnica. Se nadevam deka ke ja iskoristi sansata. Samo na Wenger da ne mu tekne Ozil desno da go stavi , Santi na 10 ili obratno, a Flamini da gi spoi so Kokelan. Edinstven ofanziven igrac na klupa ke ni bide Iwobi najverojatno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom