НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене па не ми се добри нешто, еден куп преплатени просеци што имаат добри бројки само ради тоа што се у слаб тим. Оној жутион што им е ко демек најјак у поозбилен тим не би бил ни рол играч, или фејворс мекушот.
Лани мали ги хајпна тренеров и нов ги стегна у одбрана и млади се свите и едни од кондиционо најако спремни екипе. Годинава идат правац назад у лотарија[DOUBLEPOST=1445994893][/DOUBLEPOST]Пс. Кого земале Детроит бе Маркус или Маркиф :vozbud:
И Иљасова >Лов :drk:

Ох другар колку ги немаш гледано Јута, баш ми е мило што вечер играат со Детроит па да видиш дали ќе има Драмонд пак 19 скока против мекушот Фејворс и Гоберт. Детроит направија добар пазар, би требало да бидат плејоф екипа сезонава.

И вечерва се виде колку е небитна предсезоната, ете го Кари кога ќе даде 100% од него.

Schroder imase otvorena zakana kon Atlanta da go ubacat vo prvata petorka,inaku ke si odel.Naredna sezona max ke baral trejd ako toa ne se sluci.

Pokazuva deka vredi,na prviot natprevar 20 poeni,3 skoka,4 asistencii,2 ukradeni i samo edna zagubena.

A.Davis izigra los prv natprevar. 4/20 :eek:

Odime vecer na 2-0 nets ne bile poslabi nikogas, ocekuvam i nekoja minutaza za portis :eek::D

Кој ги гледал булс предходните сезони знае дека овој тим е многу по динамичен и различен. Играчите се исти ама играта не е, едноставно подобар тренер е Хојберг во напад, 7 секунди или помалку, играат на простор по крилата со многу блокови со што има и многу отворени шутери. Во одбрана се малце послаби со овие ротации ама ќе се снајдат некако и ќе се подобрат. Сите ги држи до 30 минути највеќе на терен, така да би можеле да бидат здрави и да бидат сочувани за во плејофот. Ептен ми беше чудно вака на утакмица на Чикаго да нема еден дебел човек цело време да стои и да се дере по играчите од страна:D Ако продолжат со слична игра, 82-0 не бега според мене или најамлце рекордот од пред 20 години 72-10.:icon_mrgr:

Кој ги гледал булс предходните сезони знае дека овој тим е многу по динамичен и различен. Играчите се исти ама играта не е, едноставно подобар тренер е Хојберг во напад, 7 секунди или помалку, играат на простор по крилата со многу блокови со што има и многу отворени шутери. Во одбрана се малце послаби со овие ротации ама ќе се снајдат некако и ќе се подобрат. Сите ги држи до 30 минути највеќе на терен, така да би можеле да бидат здрави и да бидат сочувани за во плејофот. Ептен ми беше чудно вака на утакмица на Чикаго да нема еден дебел човек цело време да стои и да се дере по играчите од страна:D Ако продолжат со слична игра, 82-0 не бега според мене или најамлце рекордот од пред 20 години 72-10.:icon_mrgr:
New Bulls Offense Is Definition Of Pace And Space: http://youtu.be/f54fxpeDpU8

Малце повеќе за новиот напад на Булс

New Bulls Offense Is Definition Of Pace And Space: http://youtu.be/f54fxpeDpU8

Малце повеќе за новиот напад на Булс
А и играчите на ростерот се перфектни за вакви позиции во нападот, 2ца играчи со топка, Роуз и Батлер, 3ца стреч 4ки во Портис, Нико и Гасол, оф топка играчи и слешери, МекБакетс и можеби Снел. Ќе биде интересна сезона за Чикаго. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom