НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Драмонд 17п,12ск,3ас за 30 минути во игра. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Атланта ху? Дајте Голден Стејт да се играмо :vozbud:

Овој Таж Гибсон е изузетно и ретко виден неинтелегентен кошаркаш.
Среќа Миротиќ игра партију живота

Драмонд 17п,12ск,3ас за 30 минути во игра. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

18 п 18 ск :cool:
А близнакот 18п 10ск 4ас, а дечкото на 4 годишен договор на 3.5 мил по сезона.
Феникс фала ви :)

Како го ошамари бе:vozbud:,тое се класа играчи и ко не им иде ништо,наоѓаат начин да решат утакмица

Играчите што имаа најмизерна партија Лав и Гасол на крај сепак нешто покажаа , Лав со 2те 3ки ги врати у игра Кавс , а Гасол со бананата ги победи :D

Пред да почнат ГСВ - Пеликанс, да пишам свое видување од утакмицава и први впечатоци.
Одлично отварање на сезоната за Булси. Најмногу ме загрижуваа осцилациите во текот на целиот меч, но дефинитивно сум изненаден од тоа како играа одбрана. Гасол е посебна приказна. 6 блокади од кои една во претпоследниот напад над Леброн на 3.6 секунди до крај. Друга запримедба имам на просечните партии на Роуз, Батлер и Гасол. Ако сака Булси висок пласман оваа тројка не смее да ги има овие проценти кога шутевите се во прашање. Сепак, одлично Батлер го прочита последниот напад на Кавс и го затвори Леброн.

Од Кавс не бев ама баш импресионира. Пак се се врти кон Леброн. Одлична помош доби од Мо Вилијамс, но другите беа катастрофа, посебно толку фалениот Смит. Смит и Вилијамс се така јо-јо играчи. 2 утакмици се одлични, 3 нигде ги нема. Дефинитивно Кавс се фаворит број 1 за топ сид на Исток, но ќе мора многу да работат за да стигнат до таму.

добра игра и победа само клупата многу тенка,се надевам оти наместо Микс ке игра Булок,ама не ми се верува.Стартерите сите на ниво само Џексон малку е себичен СВГ треба да му тресне 1 по глава да подава повеќе.

Страшни се Пистонс под кош, доминираат, посебно Драмонд, Марли имаат шанса за плеј оф. : D

Шрудер уште малку мислам ќе му зема стартна на Тиг.

Тристан по се изгледа го ограби Кливленд ама да почекаме уште некој меч.

ЛеБрон не требаше да оди на влез, имаше отворен шут.

.. и за крај добар старт на сезоната

12188412_10206797233083543_2097190464_n.jpg

Не се залажувајте со резултати. Секогаш така пишува кога утакмицата нема да почне точно во закажаниот термин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom