Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега го има на промоција во Галерија за 21.990Dodeka u usa ps4 so uncharted 4 I guitar hero ide za 20.000, tuka uste go prodavaat 26.999 so bloodborne![]()
Сега го има на промоција во Галерија за 21.990a Uncharted 4 ќе излезе дури во Март 2016
Колку што сум информиран нема такво нешто.Дали постои македонско ps4 community?? Ако не би било добро да се направи за да може да се собереме полесно за гејминг и пстанато![]()
Немој мене да ме бришеш, иако не сум друштвенКолку што сум информиран нема такво нешто.
Има доста луѓе што играат на конзолава, многу од нив недруштвени. До скоро имав доста голема бројка во friends али немав ниту еднаш играно во party и многу од нив ги избришав. Останатите 5-6 се екстра, играме и се дружиме![]()
Дали постои македонско ps4 community?? Ако не би било добро да се направи за да може да се собереме полесно за гејминг и пстанато![]()
Колку што сум информиран нема такво нешто.
Има доста луѓе што играат на конзолава, многу од нив недруштвени. До скоро имав доста голема бројка во friends али немав ниту еднаш играно во party и многу од нив ги избришав. Останатите 5-6 се екстра, играме и се дружиме![]()
killerrche е мојот ID. Затоа и намерно со @Дон Џелатимус имаме ставено во потпис банер од нашите ПСН акаунтиИсто пишав пред 1 недела, кој е расположен да пиши PSN ID тука или во порака за пополека да се створи комјунити, али само од Padroni di Roma добив одговор. Макелеле и Мартин пишете ми ID за да ве аднам, а Мартин ако сте 5,6 души веќе, радо би ви се придружил
![]()