- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.455
- Поени од реакции
- 6.026
Hahahahah daleku od sjajno ama valjda ke se odrziПред 10 минути
Прегледај го приврзокот 131581

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah daleku od sjajno ama valjda ke se odrziПред 10 минути
Прегледај го приврзокот 131581
Да се надевамеHahahahah daleku od sjajno ama valjda ke se odrzi
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Steta sto Kimi na FP 3 nema 3ta pozicija da go sednat so Vettel plavushot da mu objasnat nekoi stvari xDДа се надевамено нема пролонгирање, ако почнува почнува во 15:00, ако не нема квалификации.
Гледаш после 20 круга потоп XD[DOUBLEPOST=1445800716][/DOUBLEPOST]Кими од 18 на 10 во 2 свиока ..Не врне повеќе дожд, ќе си биде таман со интерки
http://www.earthcam.com/usa/texas/austin/?cam=austin
Mislam deka eden tip na navreda bese od strana na Luis sto mu go frli kapceto za vtoroplaairaniot vo stil kao kurcenje bese toa malce ne e okej od negova strana krivo mi e sto Vettel ne go prestigna Rosberg pa da imavme resavanje na titula vo Brazil bidejki tesko deka vo Meksiko ke se resese pateka e toa za Ferrari. A mozese demek da "pogresi" Rosberg ama ne napravi takvo nesto i ovoj mu go frla kapceto taka bez vrska eЧеститки за Луис. Росберг можеби падна на притисок пак и поради тоа грешката. Фетел го даде максимумот од болидот и Ферари ги пробаа сите тактики да го земат тоа второ место но едноставно не им успеа. Како и да е уште три ревијални трки каде што Ферари може да се релаксираат и да си се концентрираат максимално за наредна сезона. Генерално гледано добра сезона за Ферари. Повеќе од очекуваното.
А околу понашањето на Росберг многу чудно. Кога влезе Хамилтон во собата, Росберг најкоректно му ја честиташе титула. И наеднаш физиономијата на Росберг тотално се менува и го гледаме изнервиран. Дали можеби стварно се случило нешто во меѓувреме?
Честитки до Хамилтон комплетно заслужена титула. Според мене најдобриот возач во Ф1