Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Радо би се контрал со Џонтра и би го терал у пичку матер ама тоа што кај нас ако порачаш ракија ти носат под дифолт Лоза, не значи дека не би можеле да ти донесат Шљифка, Дуња, Крушка итн итн...

Како што повеќето љубители на ракија знаеме, истата се прави од овошки и по тоа и си го добиваат името, што не го менува фактот дека сите се ракии.

Стелт, го дудлаш боље од Gianna Michaels, жими сфе. Сфака част, сериозно, сфака част.

П.С. Може и од мед и ореви али тие не ги бива за кур :D
Сите други се ракии, ама Св. Трифун од Бовин е ракииште. Вака оф топик.

Он топик: Шо ајфон треба да купам за да видам Челзи на кое место е ?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Подобра дефиниција за "Weak and naive" од тоа што ни го поклонија Чех, не постои. :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Билиќ или е многу добар по душа или си ги чеша со менаџериве. :D Му ја читам сега изјавава, како го брани Мурињо како 30 години да се пријатели. Се сеќавам и против нас кога играа го бранеше Роџерс.

R

red.devil

Гостин
Нека му ги манат клоците на Жозињо, овде има џумбуш да праам :D
А тоа нешто нема да го видиш скоро време. Луд треба да е Абрамович да го стори тоа.
Искрено ти кажувам, затоа можеш да ги бушиш додека се мизерии. :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Абе кој русин не е луд, све то е заминато уште еден кикс и чартерот ќе му го натокмит :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Билиќ или е многу добар по душа или си ги чеша со менаџериве. :D Му ја читам сега изјавава, како го брани Мурињо како 30 години да се пријатели. Се сеќавам и против нас кога играа го бранеше Роџерс.
Може нејќе уште прва сезона да пука по прес конференции :) зошто баш тој ја отпадна Англија на квалификациите за 2008, малце фали медиумиве хајка да му направат. Има мозок не е од вчера :D

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Добар е Билиќ, озбилно. Ливерпул него требаше да го земат а не Клоп.:P
Како се снајде од прва во лигава, свака част. Некои 100 години се менаџери во ПЛ и пак му се случува да имаат 11 бода после 10 меча. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Очигледно е дека Мурињо му ја пушта оваа на Венгер затоа што веќе му падна жал. А овој ако не ја искористи шансата, стварно е специјалист.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Ако ги фали Роџерс и Мурињо медиумите ќе го засакаат? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop