- Член од
- 12 октомври 2015
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 218
U Srbiji se isto prodaju Gree klime samo sto SVI ZNAJU DA SU TO kINESKE KLIME koje su dobre ( solidne ) klime.Vi
.
Ja nemam problem sa klimama Gree.Mozes gore i da procitas sta sam napisao.
A jos sam i napisao da zivim u Makedoniji mozda bih i ja kupio Hansol.
Ali ja nikada necu pokazivati nekakve testove i tabele sa klimama Gree iz Norveske i tome slicno.
Drugo , ja imam pravo na svoje misljenje i pogresno je da dozvoljavate uvrede na osnovu nacionalne pripadnosti koja sam ja ovde doziveo.
Ovo je samo moja dobra volja da ostali ljudi u Makedoniji dobiju mogucnost da procitaju i necija druga iskustva i misljenja i naravno prosire svoje znanje.
To je moja dobra volja.[DOUBLEPOST=1445703655][/DOUBLEPOST]Sustina i cilj je da ljudi shvate da grejanjem na klima uredjaj ili toplotnu pumpu ima velike prednosti i jako nisku cenu grejanja..Ali zato i trazi nesto vece pocetno ulaganje oko nabavke uredjaja i instalacije .
Ovoj nacin grejanja je relativno novijeg datuma i zato ljudi treba da dobiju sto vise informacija .Pa svako za sebe da razmisli i donese odluku sta je za njega najbolje i najkorisnije.[DOUBLEPOST=1445704476][/DOUBLEPOST]Evo ovde mozete da procitate kako svi lepo razgovaraju i to bez uvreda , a razlicite nacionalne pripadnosti.
http://fanzo.org/forum/viewtopic.php?f=117&t=22880
Zasto je to tako ...... pa zato sto svi imaju zajednicki cilj da nesto nauce i primene za sebe.
Uvek mozete da se obratite za savet i misljenje drugih ljudi i u Srbiji , Bosni , Hrvatskoj......i.t.d.
Последно уредено: