Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кај самсунг галакси ноут н7000, ми се појави проблем. Откако ќе го исклучам од полнач, и понатаму си покажува демек батеријата полни, па потоа прекинува и по некоја секунда пак истото, ако е исклучен од полнач. Налет друго екранот го вклучува ваквата реакција постојано да свети. Инаку купив нова батерија пред 4-5 месеци, така да не верувам да е до батеријата проблемот. Исто му напрајв ресет на телефонот, освен слики/видеа т.е USB data. И пак истото. Ако го исклучам, да ја извадам батеријата и пак да го вклучам, не сака да се пушти туку автоматски на екранот се појавува батеричето ко да е празно, па после со зелено и така до недоглед, дури не го вклучам на полнач и да го стартовам ко шо треба. И после пак истото од погоре со самополнење :)
Може да е конектор или цел флет за полнење, треба да се проба

Може да е конектор или цел флет за полнење, треба да се проба
Само што го најдов решението и е крајно ретардирано но засега успеа. Треба на копчето за пуштање што е, не да стегам набрзина, него да удирам (Flick на англиски) онака погрубо набрзина и верувал или не се среди :) Крајно ретардирано решение кое го најдов во еден од коментарите на јутуб со 66 лајкови и таман помислив дека е некоја дупачница (а луѓе во реплики зеле се заблагодаруваат) пробав и јас и бидна засега не прај проблем.

Препорака или критика некој да пише за ASUS Zenfone 2 тој со 4 гб рам.Дали вреди да се купи?Во АМЦ го има околу 19.000ден(што не е баш многу) а има ептен добри карактеристики.
Однапред фала (y)

Препорака или критика некој да пише за ASUS Zenfone 2 тој со 4 гб рам.Дали вреди да се купи?Во АМЦ го има околу 19.000ден(што не е баш многу) а има ептен добри карактеристики.
Однапред фала (y)
Добри се телефоните, во АМЦ се 19.500 денари, јас може да ти го понудам за 18.800 денари :)
Еве некое ривју:
http://www.cnet.com/products/asus-zenfone-2/

што планираш со овој телефон? аутокад, адобе фотошоп или ќе го користиш како сервер ?:zver:

што планираш со овој телефон? аутокад, адобе фотошоп или ќе го користиш како сервер ?:zver:
Не значи дека ако има 4 GB рам дека е звер :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

4Gb Ram може да е ддр1 или ддр2 за разлика од најновиот ддр3 или ддр4 [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Не се играјте, го јаде Note 4-ката :)
Поготово во мултитаксинг, шалтање низ апликации

Овој абдал знае со двете раце одеднаш да кликне? И двата телефони се одлични. На кој што му треба, тој ќе го земе. Asus води во перформанси/цена.

Има некој искуство со нарачки од gearbest.com?
Го има asus zenfone 2 на промоција со 50% попуст и трае уште 1 ден.Ако има некој нарачувано од оваа страна нека пише.

Некој да ми даде предлог телефон до 350e ? Без разлика андроид / иос

Мене ме бендиса во Мобимак ЛГ-то спиритот ,нешто 4ЛТЕ или така. Андроид 5.0, екран 4,7(супер големина), 4 јадрен ама Кортекс А53-појакиот процесор. И на изглед е добар. Многу добар избор во средна класа

Ајфоните купени од оне, после истекување на договорот, ги отклучуваат за сите мрежи како што е случај со тмобиле?

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Да рутрам телефон шо е добро шо е лошо? се работе за LG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom