Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A nie obicnite smrtnici na sto ke gledameЈа следам Ф1 скоро 20 години од најрана возраст последниве неколку сезони ја следам од навика, се изгуби таа магија која ме тераше да станувам дури во 5 наутро.
Потребни се големи промени а не само козметички мислам дека се додека не се повлече Берни ќе нема напредок и подобрување.
Дури и кога доминираше Шумахер не беше волку здодевна.
Исто така промени потребни се и кај коментаторите на МТВ, многу би бил посреќен доколку не ги откупи правата за наредната сезона.
A nie obicnite smrtnici na sto ke gledame
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Dobredojde na temava, inaku Sportklub veke nema prenos od F1 zatoa sto e hrvatskiot SK sea a za F1 prava ima srpskiotСигурно имаш кабелска и ќе гледаш на sportklub поради глупиот закон, кога има Ф1 кабелските оператори не вршат пренос.
На Sport klub гледав до минатата сезона и коментаторите се врв, кај нас за жал коментаторот е катастрофа а стручниот коментатор е надвор од секоја струка меша работи и тропа глупости од типот: имам сигурни информации, ме информираа од Ферари, со сигурност знам и ми кажаа за договорот со Хамилтон дека е многу помал одколку што е објавено, од тркачки аспект, итн.... можеби ќе треба да му се направи фб страна коко што има за Поезијата на Златко Калински, така да има и за Коки. Такви информации не може да има секој а особено не Коки, човек со такви информации не би работел коментатор, би бил дел од некој Ф1 тим или менаџер на некој возач тоа е само тресење на зелени. Исто беше и со Миленко кој беше поголема катастрофа од овие двајца.
До сега нај јак коментатор и со големо знаење и кој ги следеше работите како новинар не како експерт тоа е Александар Табаковски имаше и списание Ф1 кое се издаваше неколку години и вредеше како википедија се друго е ситна боранија во споредба со него.
Инаку прв пат се вклучувам во оваа тема и сум за Кими Рајконен а предходно за Хуан Пабло Монтоја, Жак Вилнев, Мика Хакинен во едни сјајни времиња повеќе сум за возачи одколку за тимови, сакам возачи што се на некој начин бунтовници и кој ги прават работите на својствен начин и не ги следат многу правилата.
Хамилтон е само еден позер и ништо повеќе во споредба со нив.
Dobredojde na temava, inaku Sportklub veke nema prenos od F1 zatoa sto e hrvatskiot SK sea a za F1 prava ima srpskioti ili ke zemes T-Home paket so arenasport i sky sport i ke gledas ko covek ili MTV 1 i nasive legendi
за жал мтв ги има откупено за наредните две сезониЈа следам Ф1 скоро 20 години од најрана возраст последниве неколку сезони ја следам од навика, се изгуби таа магија која ме тераше да станувам дури во 5 наутро.
Потребни се големи промени а не само козметички мислам дека се додека не се повлече Берни ќе нема напредок и подобрување.
Дури и кога доминираше Шумахер не беше волку здодевна.
Исто така промени потребни се и кај коментаторите на МТВ, многу би бил посреќен доколку не ги откупи правата за наредната сезона.
Bolje mtv nego ic da nema pa da mora strimovi da barasза жал мтв ги има откупено за наредните две сезони
За воља на вистината ми фали БранкоKe vi nedostiga prenosot na MRTV isto onolku kolku i italijanskoto prvenstvo na Telma.
Whaaaat pa neli nema da menjaat be sto istripaa u posleden momenthttp://sportclub.mk/index.php/avto-moto/7978-ferari-kazneti
Ферари казнети десет места поради промена на мотор, оп титулата за Хамилтон оваа трка
За да се порадвит Хамилтон уште оваа сезона, па од следната доминација на ФерариWhaaaat pa neli nema da menjaat be sto istripaa u posleden moment
AMUS тврди дека петиот мотор ќе биди со иста спецификација како 4-тиот (Монца спец) а Аутоспорт тврди дека тоа ќе биди новиот мотор со надградби.Whaaaat pa neli nema da menjaat be sto istripaa u posleden moment