Си имаш упатство какви сетингс барашземав нов ресивер стронг и не гледам некоја разлика од сагемот некој да помогне околу сетингс????
само собраниски е хд другите се е исто или треба да надоградат од боомтв?Си имаш упатство какви сетингс бараш
Само МРТ каналите се во ХД и тоа они го зрачат а не БумТВ. Бум нема ХД канали во понудасамо собраниски е хд другите се е исто или треба да надоградат од боомтв?
аха ок иначе само собраниски е хд ни мтв1 ни мтв2 нема а со обична антене преку тв приемникот ја факам и мтв1 хдСамо МРТ каналите се во ХД и тоа они го зрачат а не БумТВ. Бум нема ХД канали во понуда
Чекај сеуште трае понудата од Vip за 8-миот роденден. Кога тоа ќе заврши сигурно ќе има нешто ново, а можеби сакаат да префрлат еден салон во друг па после да почнат со понуди и слично.Се исто, само име сменија. Нема ни нови понуди, ни ништо, џабе се надевавте
фала за одговорите а може без антена или неопходно е да се има? највеке би го користел ка модулут јас?1. Доколку имаш добра антена, нема да имаш никаков проблем. Јас сум ПРЕЗАДОВОЛЕН!
2. Користам и КА Модул и ресивер и мислам дека подобро е со модулот. Подобар квалитет на слика а и користиш само едно даљинско.
3. Не е поправено. Ни со модулот ни на ресиверите.
4. Немам користено ваков ресивер и за ова не можам да ти одговорам.
Јас задоволен сум од boomtv-то. За ефтини пари добиваш многу.