Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Знам за оваа комбинација, кога пребарував на нет сег ја сретнав и неа. Јас ги имам гледано, нормално во редослед на излегување пошто тогаш го живеев детството кога излегуваа новите па немаш избор. Прашував затоа што сега првпат ќе ги гледаме со женската, као демек да ја подготвам за декември и премиерата на 7-от дел :D Таа појма нема што се случува, јас и објаснував дека ова е најзначајната филмска франшиза ама со зборови не се доловува, треба да се доживее. Па веројатно ќе ги гледаме како што сум ги гледал јас: 4, 5, 6, 1, 2, 3. Подобро е од апсект на транзииција од стари кон нови визуелни ефекти, сепак има голема разлика тука, а и од аспект на мистерија во стилот: вака заврши второто полувреме, чекај да видиме што било во првото :rolleyes:

Последно уредено:
George Lucas believes that Star Wars is the story of Anakin Skywalker, but it is not.

Е да, не знае Лукас, рандом нолаjфери знаат.[DOUBLEPOST=1445271372][/DOUBLEPOST]@wot мрзо, среди го насловот барем

Лукас да знаеше што прави немаше новите 3 дела да бидат :гомце: и ќе беше режисер и на новиве што ќе искачаат.

star-wars-force-awakens-official-poster.jpg

@wot[/USER] мрзо, среди го насловот барем

Eve be trgnav prasalnikot. :icon_lol:

Знам за оваа комбинација, кога пребарував на нет сег ја сретнав и неа. Јас ги имам гледано, нормално во редослед на излегување пошто тогаш го живеев детството кога излегуваа новите па немаш избор. Прашував затоа што сега првпат ќе ги гледаме со женската, као демек да ја подготвам за декември и премиерата на 7-от дел :D Таа појма нема што се случува, јас и објаснував дека ова е најзначајната филмска франшиза ама со зборови не се доловува, треба да се доживее. Па веројатно ќе ги гледаме како што сум ги гледал јас: 4, 5, 6, 1, 2, 3. Подобро е од апсект на транзииција од стари кон нови визуелни ефекти, сепак има голема разлика тука, а и од аспект на мистерија во стилот: вака заврши второто полувреме, чекај да видиме што било во првото :rolleyes:

Isto.

http://i.imgur.com/Ex18gDr.png

Јас уште не сум успеал да ја убедам мојата да ги гледаме, прво тоа па после ќе размислувам за watching order. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom