Пошо Сити купуваа јаки играчи а и ние намалувавме на платата летово, затоа чудно ми е мaда не велам дека не е точноПоима немам![]()
Брат,овој "joke" е класична лепра.Koga se spomnuva 4ka, moze samo Arsenal da stoi.
Epa raspadni se togas, Brat.Брат,овој "joke" е класична лепра.
Ауууч, изгледа фазата на лепра веќе ја надмина, сега преминуваш во леукемија, ќе се разводнуваме од твојот хумор.Те боли дупчето од гомното Интер на @Mojso ,Брат.
Чопорштво.Ауууч, изгледа фазата на лепра веќе ја надмина, сега преминуваш во леукемија, ќе се разводнуваме од твојот хумор.
Еее што се радуваш?
Ти шо мислиш следен пораз шо ќе биде?Еее што се радуваш?
Цитирам: "Mourinho's ban will only be enforced if he repeats the offence within a year."
Шо збораш ма чупчеЕпа то е, кога се читаат само насловите а не целиот текст![]()
Teмава ја допосраја оние двајца избеглици од посраното Калчо, кои по се изгледа од што никој не ги ебе ни 2% на нивната тема дојдоа тука да изиграваат стручњаци за се и сешто, од менаџери па се до последната чистачка во Вотфорд.
Изгледа не може да разберат колку се само досадни, подосадни од најголемиот пролив што може да го замислите.
Јас ќе ти кажам што ќе биде следен пат кога ќе удри бокс Коста на некој во шеснаестерец. Ќе му свират пенал.Ти шо мислиш следен пораз шо ќе биде?
Sent from my ST21i using Tapatalk