Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Коњ, ме заболе курот за италијанските екипи. Јас тренер што ме напушта 3 минути после финале ЛШ не можам да го гледам како госпоТ, како што го гледаш ти, па уште и да го ставам во ранг на најдобриот што сме го имале, плус да ми биде менаџер година ипол.
Мада, од друга страна гледам сега дека менаџер со најголем стаж ви е некој си извесен Хелено Ерера со 8 години од 60-68 кој има 3 титули во лига, 2 во ЛШ (единствените пред Моу) и ти (од инает, јасно ми е ама се сјеба) викаш дека Моу е најдобриот или како и да го нарече.

Коњ.
Пер шо ти е бе брат?
Тоа што Мурињо не напушти (не не напушти туку си остана у Мадрид :D ) не го мења фактот дека е еден од најдобрите и најуспешните стратези што го воделе клубот, како може тоа да не ти е јасно.
Не бладај жити се.

Од мене Мурињо добива поштовање за титулите што ги освои. Завршена приказна е Интер и Мурињо, фала му и кој го ебе можам комотно да кажам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пер шо ти е бе брат?
Тоа што Мурињо не напушти (не не напушти туку си остана у Мадрид :D ) не го мења фактот дека е еден од најдобрите и најуспешните стратези што го воделе клубот, како може тоа да не ти е јасно.
Не бладај жити се.

Од мене Мурињо добива поштовање за титулите што ги освои. Завршена приказна е Интер и Мурињо, фала му и кој го ебе можам комотно да кажам.
Океј, стратег со 3 трофеи ви е најуспешен (или еден од најуспешните).

Мене тоа ми е несватливо за европски великан, со три трофеи да ти биде најуспешен, можеби тука си праам куршлус во глава.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Мене тоа ми е несватливо за европски великан, со три трофеи да ти биде најуспешен, можеби тука си праам куршлус во глава.
Тука лежи зајакот :Д

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас ви ја разбирам љубовта према Мурињо. Да не беше он тешко дека ЛШ ќе освоете и тешко дека ќе имавте таков успех и тим. Ама мора целата слика да ја гледате. Исто ко нас Клоп да ни освои ПЛ и ЛШ и да речеме најдобар ни е икада.Не е ,змај е ама не е икада најдобар. Шенкли и Пејсли се пред сите 100 места безразлика на другите. Херера ви е најдобар пошто освоил и скудета и ЛШ 2 пати (ако не се лажам). Неможе пошто е во ваше доба да биде најдобар.
Бар јас така сфаќам.
Епа тоа де, ние ли сме криви што иаме 3 тренери со повеќе од 5 титули?
Кај вас Шенкли и Пејсли колку титули имаат освоено?
Дали ако за 2-3 сезони Клоп ги надмине овие двајца ќе ви стане најдобар и најуспешен?

Херера во Интер го промовирал Катанаџото, прв у свет играл таков фудбал, нова димензија, како Тотал фудбалот од 70те. Он и на Милан тренерот, Невио Скала мислам се викал.
Освоил 2 европски титули едно по друго и во Италија истотака.
И со тоа е најуспешен тренер на Интер, по него идат Манчини со 7 и Мурињо со 5 меѓу кои и европската како најважна, нели. :toe:

Пеп со Барса освои 430 титули за 2 години и ај сеа да не го сметаат за еден од најдобритеи најуспешните тренери пошто си отиде без да продужи договор.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Процедурално да се убацам, Стефане, два ФА купа се, не карлинг, голема е разликата тука.

И второ процедурално да се убацам уште еднаш, џабе ли ви направија тема за споредба на менаџери, како се тука на оваа тема муабетиве ги терате, ебате офтопикарите ниедни, оти ако ви го пратам @Факе у темата за Серија-А тешко вас ќе биде.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Дај нека ги банираат сите тројца , го отекоа со Бенитез и Мурињо. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Хектор Купер добар ли беше ?
Ej ѕвер, кај ти текна на Купер. Многу го поштуев со цигарата на клупа коа ќе се раздимеше.

Туку, шо е бе Катанаџо лига и Премиер лига у една тема почнало да се збори?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ej ѕвер, кај ти текна на Купер. Многу го поштуев со цигарата на клупа коа ќе се раздимеше.

Туку, шо е бе Катанаџо лига и Премиер лига у една тема почнало да се збори?
Дај стварно да ги споиме темите, најарно ќе биде (y)

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Ја и Стекот ли сме го измислиле тоа Европски великан?
Вие т.е вас уште ве сметаат за великани во Англија а немате титула освоено во Премиер лига, шампиони на Англија последен пад пред 25 години. Во Европа исто, една Европска титула во последни 30 години.
Значи вие во последниве 30 години имате само 2 значајни титули освоени па уште ве/се сметаат/те за европски великани.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Дај спојте со Примера Дивизион , умрена е темата .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.464
Вие т.е вас уште ве сметаат за великани во Англија а немате титула освоено во Премиер лига, шампиони на Англија последен пад пред 25 години. Во Европа исто, една Европска титула во последни 30 години.
Значи вие во последниве 30 години имате само 2 значајни титули освоени па уште ве/се сметаат/те за европски великани.
:pos::pos:
Го преби сеа.
Не знам зашто сам се мести на волеи, најискрено. :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат, не сметаат новинари за помпа иначе кој не смета за великан. Никој од фан клуб освен Бодо (Скаузер88). Мене прв доказ дека може да биде нешто после носењето на Рафа (како шампион во лига) е ова, носењето на Клоп, жими се'.

100 пати имам кажано дека Ливерпул е далеку од тоа што некогаш бил и дека има фурни леб да јаде за да се врати на мапа. Не може да си великан кога се влечеш со Лудогорец. Милион пати имам кажано и стојам позади тоа.

Ливерпул некогаш бил, газел се' пред себе, страв и трепет али сега не е ни 1/10. Останато е името, легендите. Сега веќе ни Стиви го нема, последниот трофеен (без Карлинг Купот) во Ливерпул. Трофеен со клубот, не мислам на Милнер и Клоп еве по ново.

Дали ќе се врати незнам али се надевам, се разбира. Можеби нема да биде доминантен ама барем да се врати на мапа, да постои. Сега е мизерија, реално.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Дај спојте со Примера Дивизион , умрена е темата .
Примера, Бундес и останати небитни лиги да се спојат у една тема у подфорумот филозофија :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom