The Walking Dead

Феноменална епизода, ау каков почеток на сезонава.

Цело време дејството одеше споро, се течеше според планот, на моменти напното мислиш сеа ќе пропадне се од планот и на крај кога изгледаше дека успеаа да ги извлечат зомбињата според планот, се деси тоа со свирката.

Первезии од епизода, цело време да те држе во неизвеснот. :cuc:

Досадна епизода и глуп концепт со црнобела техника за минатите дејствија. Пет сезони си тераа убаво во боја, сега им текнало да се прават паметни, ако терале црнобело, требале од прва сезона така.. :tapp:

Баш интересно беше тоа, ептен несврзано ќе беше да беше и тоа во минатото во боја, одлично беше вака.

Феноменална епизода, ау каков почеток на сезонава.

Цело време дејството одеше споро, се течеше според планот, на моменти напното мислиш сеа ќе пропадне се од планот и на крај кога изгледаше дека успеаа да ги извлечат зомбињата според планот, се деси тоа со свирката.

Первезии од епизода, цело време да те држе во неизвеснот. :cuc:

Баш интересно беше тоа, ептен несврзано ќе беше да беше и тоа во минатото во боја, одлично беше вака.
a што претходните сезони несврзано беше ко правеа ретроспектива?

Претходните сезони кратка ретроспектива даваа на почетокот на епизода, ова беше поинаку, една сцена сегашна, една од минатото.

Во моментов не ми текнува на вакви flashback моменти во серијава. Или ако ги имало епизодата била централизирана на еден лик како таа со Гувернерот.

И мене ми беше прејака епизодата. Веднаш ми помина времето. Одличен увид на тоа како стојат работите во Алкесандрија во моментов и каков статус имаат некои од ликовите во градот.

Според промото за наредна дел од стадото ќе го пробие ѕидот. Мислам дека се Волците тие со сирената. Приметите Спенсер во кулата како делува изненадено и уплашено кога ќе се појави некој позади него.

Морган и Јуџин :icon_lol:

Ја па првите 10 минути мислев дека сум симнал заебан торент со ова ретроспективата и црно белото. Солидна епизода беше, ама ништо фасцинанто.

БТЊ, за кои волци зборите, не ми текнува ич?

Ја па првите 10 минути мислев дека сум симнал заебан торент со ова ретроспективата и црно белото. Солидна епизода беше, ама ништо фасцинанто.

БТЊ, за кои волци зборите, не ми текнува ич?

Во последна епизода од 5-та сезона се појавија, сакаа да го убијат Морган и исто така тие ги обележуваат зомбињата со W ако ти текнува :D

Топ епизода. Сега во ретроспектива, претходната сезона изгледаше многу како да е само подгревање за оваа, да го намести дејството за тоа што ќе се случува во овие 16 епизоди. И сега се потврдува тоа што го зборев - Рик е топ лидер, но за да биде совршен му треба некој баш како Морган кој ќе го држи на прав пут. Они двајца дур се главни групата нема да има гајле :)

Која иронија, Рик во првите две сезони се бореше против Шејн кога овој ги правеше истите работи што Рик ги прави сега.

Која иронија, Рик во првите две сезони се бореше против Шејн кога овој ги правеше истите работи што Рик ги прави сега.
Пааа тешко е да се каже дека баш истите ги прави. Пример Рик никад не би упукал човек у нога за зомбиња да го изедат, само за он да се спаси. Лошите работи Рик ги прави верувајќи само во концептот за the greater good. А Шејн го правеше тоа само за себе, реално не пробуваше да спаси некој или да ја подобри ситуацијата некако.

Одлична си беше епизодата, јас незнам што очекувавте.

Вака ако пребирате подобро не ја гледајте серијава.

Одлична си беше епизодата, јас незнам што очекувавте.

Вака ако пребирате подобро не ја гледајте серијава.

Јас очекувам квалитет како првите две сезони. Мислам дека не барам многу.

Јас очекувам квалитет како првите две сезони. Мислам дека не барам многу.

Ti sea imas drugi standardi od koa se istrenira da mavas zombinja.
A kvalitetot na wd nikad ne bil u kolenje zombinja, tuku razvivanje na likovi.

Epizodata bese top, dzabe hejtate. :D

PS Kojznae koj kuva meth vnatre... :vrtioci:

FzTjzjo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom