UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Вие шо честитате, помислете барем еден момент на семејствата на загинатите бранители од 2001. Ако после тоа повторно имате желба да им честитате, имате голем проблем дефинитивно.

Пред да јадеш обавезно провери да не производот е од некој Албански газда, ако користиш цигари или алкохол исто така остави ги (оти се нивни се дистрибутерите) помисли барем еден момент на кого ги полниш џебовите кога купуваш такви производи :icon_lol: Ебате дебилните постови, за се се зборува на темава (историја, војни, курци палци) а најмалку за Спорт..

Не ми е проблем славењето за пласманот, секоја етничка заедница има право да си слави пласман на своја држава, мене повеќе ме загрижува односот на властите кои не го санкционираат веењето на знамето на таканаречената ''илирида''. Замислете ја да сум жител на Грција или Бугарија и да го изнесам знамето на Историска Македонија со територијални претензии. Па одма ќе ме затворат.
Веј си го тоа орлето и слави си, али одма штом се извади знаме со територијални претензии треба полицијата одма да реагира.

@puno :kafence:

https://www.youtube.com/watch?t=28&v=wVtCp_fCIns

@Ilumious еве пак ми праи проблем видео да прикачам.
Затоа што го пастираш да продолжи од секундата што си ја означил :D

https://youtu.be/wVtCp_fCIns пробај со ова ќе видиш дека работи :D

е топ што го најде клипов. Ние сме Србомани пошо сме напишале 10 страни за цела ноќ (стварно голема бројка) а тие што урлаа на секој кош на Литванците во Чаршија и аналогно на секој нивни успех скандираат вакви работи се невини душички. Таа е таа логика.

Значи стварно не им го негирам успехот ама ова е она што го дискутиравме пред некој ден.

Затоа што го пастираш да продолжи од секундата што си ја означил :D

https://youtu.be/wVtCp_fCIns пробај со ова ќе видиш дека работи :D

е топ што го најде клипов. Ние сме Србомани пошо сме напишале 10 страни за цела ноќ (стварно голема бројка) а тие што урлаа на секој кош на Литванците во Чаршија и аналогно на секој нивни успех скандираат вакви работи се невини душички. Таа е таа логика.
Глуп сум ја, не би знаел да наместам такво нешто. :D

еве го :cool:

@puno што е ова бе објасни ми? А и другите циркузанти на темава се добредојдени да ни образлошат чему ово скандирање.
Дека ние сме биле искомплексирани и урламе уби уби уби шиптаpа. :kafence:

Како што турците во Македонија славеа трето место на Светско 2002, како што хрвати тука си славеа трето место во 1998, како што и босанци дрифтаа со коли за пласманот и голот на Ведат, така ќе слават и овие. Нека слават, ме боли цеф. Ме боли тоа што го боли и него цеф за мкд а ќе го фатат со 6кг бел прашак у низоземска и ќе биде „Државјанинот на Р. Македонија....“ а него го боли цеф за нашата ни напатена држава, меѓу другото.

Што им се дешава на Германците? Примија гол и од Грузија. xD

Од друга страна, Левандовски повторно со гол. Криховјак е многу интересен играч, мислам дека Арсенал мора да го соберат им треба баш таков тип на фудбалер.

А може некој да го каже судијата у швицарска што го лапал на митото и ги давал 3 бода за црни орао иако не го ни јаделе ќотекот а го изигравал жртва? Да не се лажеме, он е најзаслужен.
Инаку и онака ќе се пролив групите на европско, нека влезе и Сан Марино, само Македонија не. Сакам комплетно од темел да ни се оправи фудбалот, не привидно.

Gruzija i izramni na Germanija, povtoruvam GRUZIJA I IZRAMNI NA GERMANIJAAA :cujte:
Нема потреба да повторуваш, пиша Чемпионс 2 поста погоре.
Повторувам, НЕМА ПОТРЕБА ДА ПОВТОРУВАШ!

Катастрофална партија на Германија, Грузија комотно можеше да води со шансите што ги имаа сега.

Како што турците во Македонија славеа трето место на Светско 2002, како што хрвати тука си славеа трето место во 1998, како што и босанци дрифтаа со коли за пласманот и голот на Ведат, така ќе слават и овие. Нека слават, ме боли цеф. Ме боли тоа што го боли и него цеф за мкд а ќе го фатат со 6кг бел прашак у низоземска и ќе биде „Државјанинот на Р. Македонија....“ а него го боли цеф за нашата ни напатена држава, меѓу другото.
Плус тоа ги боли цев за мкд, а бараат загарантирани 5 места у репрезентација за нивни играчи и после ќе бидеме последни па ќе бидеме многу нормално.

Плус тоа ги боли цев за мкд, а бараат загарантирани 5 места у репрезентација за нивни играчи и после ќе бидеме последни па ќе бидеме многу нормално.
Да да да, не сакам да навлагам во такви банални побарувања.
Не дека нас репката ни е сјајна или пак ако ни е чисто македонска ќе цветаме ама под дифолт да бараш одредена бројка на играчи поради националност е апсурд.

Мизерија.

Не дека нас репката ни е сјајна или пак ако ни е чисто македонска ќе цветаме ама под дифолт да бараш одредена бројка на играчи поради националност е апсурд.

Мизерија.
Апсурд? Кој си бе ти Јани Макрадули? Паметни си се они, не е тоа апсурд, се котат на сите можни полиња во животов, па дури и на спортско поле, знаат што прават веруваај. Е сеа ние што сме глупаци и им викаме: Честито, за вас ќе бидеме на ЕП, тоа е друга работа. Нека не снема од планетава веќе, за кур не не бива.

Мизерија.
Да не спомнувам дека мора и од помошниците барем еден да е рамковен, Ама не се они криви, си начекале и нормално ќе користат а ние ќе се нервираме да пробаш да смениш нешто нема со кого, и само ќе го јадеш.[DOUBLEPOST=1444594664][/DOUBLEPOST]
Апсурд? Кој си бе ти Јани Макрадули? Паметни си се они, не е тоа апсурд, се котат на сите можни полиња во животов, па дури и на спортско поле, знаат што прават веруваај. Е сеа ние што сме глупаци и им викаме: Честито, за вас ќе бидеме на ЕП, тоа е друга работа. Нека не снема од планетава веќе, за кур не не бива.
Па и ќе не снема, и тоа ради самите себе ќе не снема, испобегаа еден куп од државава луже, тие овдека што сме ќутиме како пи.ки, понижени од сите страни и пак ќутиме, нити имаме национална свест, нити интереси нити па сме спремни да ги браниме.
Имам милион пати пишано дека ние не сме народ, ние сме мивки, ќе се испотепаат со грците на фб, а овој реланиов проблем што им се дешава у државата ќутт се прават наудрени.
Испаданвме најлиберален народ бе, какви швеѓани какви норвежани јас мислам полиберален(попедерски) народ нема од нас.

Последно уредено:
И македонците да се радуваат на пласман на европско.....хехеххе
ПАрдон гнидите...
ееее ми македонци што бевте сите вмешани во сите глупости на Мак ф..балот куралот све налмило ви ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom