UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сеа и ти, да живееме ние во Италија нема да си навиваме пак за Македонија? :)
Очекувано, со оглед на тоа што бројот на учесници се зголеми од 16 на 24. :)

Да али репки како грчка, холандија, србија и сл., коишто сепак имаат традиција на настапи на ЕП нема да играат. А тек и некои од баражите кои ќе потфрлат.
Сепак не можам да кажам дали не требаше или требаше да се проширува, бидејќи се надеваш и си свесен дека колку толку и твојата репрезентација има некоја шанса барем бараж да фати, ама сметам дека квалитетот значително ќе опадни.
Важно целта на УЕФА се оствари. Го прошири да имаат и послабите репки шанса, што и се случи.

A они од Албанија да не се доселени?
Ајде ајде, не сум ја од Англија или Естонија па кога ќе дојдам да ми кажат дека они се невините и дека тука се доселени а всушност се вистински Албанци и одма да паднам на таа приказна. Роден е тука, израснат тука, се пали на Албанија, тоа е муабетот. Кога игра Македонија го боли кур за резултатот, ама затоа ако даде Хасани или Ибраими гол тогаш се дрифтаат коли и се прогласуваат државни празници.
Абе небитно, има едно село во Валандовско во кое живее голем дел на Српско население, сите си навиваат (и) за Србија. Исто имаме милион турски села, сите навиваат за Турска репрезентација и за турски екипи претежно во фудбал. :) Сеа тоа што Албанциве не ги боли стапот за Македонија уопште, иако тука пораснале е друго 20. Тоа и мене ме нервира. :) Ама таман работа да не си навиваат за Албанија.

Ај сеа и ти, да живееме ние во Италија нема да си навиваме пак за Македонија? :)
Очекувано, со оглед на тоа што бројот на учесници се зголеми од 16 на 24. :)
Ајде ајде, не сум ја од Англија или Естонија па кога ќе дојдам да ми кажат дека они се невините и дека тука се доселени а всушност се вистински Албанци и одма да паднам на таа приказна. Роден е тука, израснат тука, се пали на Албанија, тоа е муабетот. Кога игра Македонија го боли кур за резултатот, ама затоа ако даде Хасани или Ибраими гол тогаш се дрифтаат коли и се прогласуваат државни празници.

Не влегувајте сеа историја кој од каде е доселен... Ќе си слават они нормално нема да ве прашат вас што и како да прават.

Инаку кога пред некој ден прашав што слават српските играчи, некој тука се правеше патриота.

Честито на Албанците, инаку Србите(фудбалерите) пак нека слават, да им ебам тоа лузерите.

Вие шо честитате, помислете барем еден момент на семејствата на загинатите бранители од 2001. Ако после тоа повторно имате желба да им честитате, имате голем проблем дефинитивно.

А што па куров ми они мора да генерализираат и да лепат етикети србомани?
Нема срби на форумов? Хрвати? Бугари? Грци?

Ајде бе што се замарате со шконови. И они сами се свесни дека ова им е подарок од Фифа и дека без Лозана никогаш немаше да отидат на Европско. Со калаш, бомби, дронови, инциденти, провокации ќе одат на европско првенство со која порака? која порака ферплеј? И што има да се честита кога не се тамо по регуларен пат. Реков, оние се створени за инцидент и да не беше дронот и поклонот тешко дека ќе одеа. Крај на приказната.

Ајде бе што се замарате со шконови. И они сами се свесни дека ова им е подарок од Фифа и дека без Лозана никогаш немаше да отидат на Европско. Со калаш, бомби, дронови, инциденти, провокации ќе одат на европско првенство со која порака? која порака ферплеј? И што има да се честита кога не се тамо по регуларен пат. Реков, оние се створени за инцидент и да не беше дронот и поклонот тешко дека ќе одеа. Крај на приказната.
If it makes u happy ...

Вие шо честитате, помислете барем еден момент на семејствата на загинатите бранители од 2001. Ако после тоа повторно имате желба да им честитате, имате голем проблем дефинитивно.

Убедливо најидиотското мислење на темава. Ама онака, убедливо.

А што па куров ми они мора да генерализираат и да лепат етикети србомани?
Нема срби на форумов? Хрвати? Бугари? Грци?

Oni lecat kompleks sto pa se sfkajas seriozno od niv. Makedonija za 25g. bila na EP i na SP dosta pati i toa vo povekje sportovi sme redovni samo ne vo Fudbal. Imame osvoeno i Champions League i Polufinale vo Kosarka i 100tina medalji vo Karate itkn sto za niv e Fantasija. Mislis deka niv toa ne gi boli sto so 100godini drzava ova im e najgolemo nesto ostvareno a na kakov nacin preku Sud vo Lozana?

5Luh8qs.jpg

:lolzz:

Друг пат вакви смешни слики ставај у сполјер.
Може некој несакајки да закачи тумор на мозок. :kafence:

Да знам дека сигурно ќе закачиш некој тумор, има да ти го спамирам профилот до утре сабајле со таја слика. :kezec:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom