UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Tocno taka, sega sto ke slavite be kakganxhiiii hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah

Od toa sto sum vo radost haha no ne e losho, sepak gledam deka najdete sitnici no ne e nisto KE NE GLEDATE OD TV.. Nie napravivme senzacija, vie prodolzete da se blamirate ovde :D
Повторно, не можеш да си ВО радост, можеш да си радосен.
Второ, не може да ве гледаме ОД телевизија, туку можеме да ве гледаме НА телевизија.

Заслужено си се пласираа се на се, друг муабет беше двомечот со Србија, требаше да победат денес и си победија :toe: do каде ќе догураат на лето ќе видиме.

Повторно, не можеш да си ВО радост, можеш да си радосен.
Второ, не може да ве гледаме ОД телевизија, туку можеме да ве гледаме НА телевизија.
Fala profesoer hahahha

:D

p.s. Одете радувајте се, не седете на форумов.

p.p.s. Се слушаат истрели во карпош 4, почна славјето.

Heeeeey would you look at this..и Грција повеќе поени на крај од нас ќе има, ни со нив не можеме да се тешиме..

Не ги банирајте бе, ќе ги цитираме за некој месец :icon_mrgr:
Не можам да кажам честито, пошто ич не ми е мило, ќе честитам порази во јули :icon_lol::kuracc:
Дали е заслужено или не, во склоп на играта на другите екипи од таа група заслужија (иако победија педерски со Србија), мада да не се дрогираат Србиве со тој состав, друга песна ќе гледавме :icon_mrgr:

Од кај сте толку сигурни дека ке бидат торпедирани на Европско јас не знам, една Грција со никаква игра и еден куп нерешени шампиони станаа,никој тука не очекуваше ни дека групите ке ги поминат а камоли втори да завршат.
Си ја остварија целта и успех е ова не е мала работа директно да се пласираш на европско а немаа ни малце наивна група.[DOUBLEPOST=1444586151][/DOUBLEPOST]
Heeeeey would you look at this..и Грција повеќе поени на крај од нас ќе има, ни со нив не можеме да се тешиме..
среќен празник 11 Октомври :D

Пукаат огномет браќава. Они вака така со дрон без дрон отидоа на ЕП. Него ние што правиме?:facepalm:
Илчо вика 12 години да сме чекале. Добар муабет еј жими се. Доооообааааааарррр.

@puno @Dardan-ia
Честито пласманот во Европското првенство и се надевам дека нашата федерација ќе земи некоја поука од ова и секако одговорност...

Вака,така,онака реално домаќинот секогаш драстично се казнува и секогаш го јади за лоша организација и влегување на публика ,сите што имаат играно професионален фудбал и сите што се инволвирани во фудбалот ова го знаат ама сите ние што ја мразиме Албанија и Албанците не прави заслепени,инаку таква ситуација да се случеше во некој трет натпревар ќе се сложевме дека домаќниот треба да ја изеди најголемата можна казна како сега во случајот Србија и доделувањето на трите поени на Албанија

Исто така и политиката строго се казнува но едноставно не е возможно да се докажи дека дронот со знамето е пуштен од Албанската фудбалска репрезентација како спортски субјект и тука завршва приказната..

Албанија е на ЕП,Бугарија,Грција,Србија биле повеќе пати,Хрватска класика и СЛовенија со Босна се сеуште во игра...а ние...ние пуканките врака и си крцкаме:pijani:

Сосема заслужено Албанија е на ЕП. Можеме да зборуваме се и сешто до задутре, само од зајадливост.

п.с какво лицемерие. Пред два дена не сакаа очи да им видат, кажуваа гордо како тоа ги мразеле од дното на душата, за да сега први упатуваат честитки за пласманот на албанската репрезентација.

Последно уредено:
пак прашувам, ќе ги банира некој? :cujte:
А зашто да ги банираат!? Се радуваат и имаат право. Дебело се во право се што ни изнапишаа!
Во право се и за нашиот лузерски менталитет. Сега одеднаш не боли курац за фудбал, шо ако сме послаби!?
Ја ќе си навивам за Албанија на ЕП 2016. Како и за останатите екипи од Балканот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom