Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
И у црква отсабајле бевме ама џабе Господ не ги услиша нашите молитвиPocnue vtoro ..laganica e ova do kraj .badijala se molite na nereseno .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И у црква отсабајле бевме ама џабе Господ не ги услиша нашите молитвиPocnue vtoro ..laganica e ova do kraj .badijala se molite na nereseno .
Bravo be ljopo ..sto ne podnesovte vie malite cetnicinja zalba .da gi ukinaat tie 3 boda ?!!srbite nemokni bile .ООО глупа љопко. Цел свет, цела Европа знае како одите на ЕП. Одите со поклонети 3 бода од УЕФА, одите на сила, изнудено на сила. Ова ви е поклон, само со инциденти и провокации се занимавате. Поени се добиваат на терен, не во Лозана во некој си "суд". Да не ви беше тоа, немаше шанси ни бод во Белград да земете. Србите беа фини, требаше да искочат на терен, па цел живот да го памтат играчите тој натпревар и цел стручен штаб. Идете на спортско натпреварување со демонстрирање на терор, закани и провокации. Апсурдно....
Не постоите, што може да правите.Koj LUZERSKI mentalitet ovie hahahahahaha sramota ejjj gledajte I prasuvajte se sebesi sto pravimeeeeee haahahaha
Ајде дрифтај со BMW-то од 2000 евра заработени со дилање.Oleeeee oleeeeeeeeeeeeee
Odime vo Evropskooooooooo ALBANIJAAAAAAAAA .. puknete dushmani
Mojot tatko 30godini raboti vo Svajcaria, jas sum diplomiran i imam dobar zivot, koi imbecili se dokazavte ovie denovi majko moja, puknete be.Ајде дрифI ај со BMW-то од 2000 евра заработени со дилање.
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
На Европско, не може ВО Европско да идете.Oleeeee oleeeeeeeeeeeeee
Odime vo Evropskooooooooo ALBANIJAAAAAAAAA .. puknete dushmani
Он е дипломиран неговото е поточноНа Европско, не може ВО Европско да идете.
Он е дипломиран неговото е поточно![]()
Не сум србоМАН уште не сум МАН[emoji26]PUSETEEEEEEE SRBOMANI ZOSTOOO SITEEE STE SRBOMANI OVDEEE AJDEEEEE PUSETEEEE MOZETEEE DA SE ISKACITE SEGA MALLKUU AJDE PREKU TV KE NE GLEDATE
![]()
Od toa sto sum vo radost haha no ne e losho, sepak gledam deka najdete sitnici no ne e nisto KE NE GLEDATE OD TV.. Nie napravivme senzacija, vie prodolzete da se blamirate ovdeОн е дипломиран неговото е поточно![]()