Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ептен јака му беше. Уште ја барам поврзаноста на мојот пост и неговата ,,заебанција".

Тоа ти е како некој да пише ,,Марсијал е одличен играч", а јас да му вратам ,,Качи се па види ја".
Отприлика. Е толку е дебилно. Тој не ме чуди, ме чуди Бавча рецимо. Возрасен човек...

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Инaче нa Бaне ништo не му билo. Ќе си биде спремен зa следнa изгледa :D
Таман за со Ливерпул да го пречека Клоп како шо носи редот, од старт да му го крениме рејтингот :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Игорче, ќе ти врати Стелт али кења у моментов, пошто му се кења кога дискутира со луѓе кои не разбираат. Сега ќе ти каже колку не разбираш.
Реков дека ми се кења од шта би било кад би било муабети, не од луѓе што не разбираат.
Него, не се секирај за моето кењање, туку кажи дали може да се зборува писмено?!?!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ептен јака му беше. Уште ја барам поврзаноста на мојот пост и неговата ,,заебанција".

Тоа ти е како некој да пише ,,Марсијал е одличен играч", а јас да му вратам ,,Качи се па види ја".
Отприлика. Е толку е дебилно. Тој не ме чуди, ме чуди Бавча рецимо. Возрасен човек...
без лутeње стварно на волеј му легна :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
без лутeње стварно на волеј му легна :D
Да да, фаќа вакви волеи Факе... Како Анри против Манчестер или како Руни против Сити.

На Стефан исто јако му го спопика, овој прашува кај е Харт зашто не брани и Факе му вика се повредил од хуморот твој. :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom