Сечене, лепено, монтирано
На тоа стај и дека домашните те имаат тебе.Депресивно дождливо време, нема лигашки фудбал. Сабота, никогаш потажна.![]()
Кај ти текна еј? Цар. Царче. Цар4е. Cariste Bratle, car43nce.На тоа стај и дека домашните те имаат тебе.![]()
A 6o misle6e ti, xexe gut gut,danke6en.Кај ти текна еј? Цар. Царче. Цар4е. Cariste Bratle, car43nce.
Таман за со Ливерпул да го пречека Клоп како шо носи редот, од старт да му го крениме рејтинготИнaче нa Бaне ништo не му билo. Ќе си биде спремен зa следнa изгледa![]()
На пенал.Реално оваа на Факе добра му беше![]()
Реков дека ми се кења од шта би било кад би било муабети, не од луѓе што не разбираат.Игорче, ќе ти врати Стелт али кења у моментов, пошто му се кења кога дискутира со луѓе кои не разбираат. Сега ќе ти каже колку не разбираш.
без лутeње стварно на волеј му легнаЕптен јака му беше. Уште ја барам поврзаноста на мојот пост и неговата ,,заебанција".
Тоа ти е како некој да пише ,,Марсијал е одличен играч", а јас да му вратам ,,Качи се па види ја".
Отприлика. Е толку е дебилно. Тој не ме чуди, ме чуди Бавча рецимо. Возрасен човек...
Да да, фаќа вакви волеи Факе... Како Анри против Манчестер или како Руни против Сити.без лутeње стварно на волеј му легна![]()