Klopp on Liverpool's infamous 'transfer committee':
"It’s a really funny thing. It was absolutely no problem between FSG and myself, we talked about this. It’s nothing.
"If two smart, intelligent, clever guys sit together on a table and you both want the same, where can be the problem?
"We all want to be successful. The only thing for me is to have the first and last word. I don’t want to spend money the club doesn’t have, I don’t want to hold a player that doesn’t want to stay. I have to work all day with these guys.
"Nobody will sell a player I want to work with, even if it’s a good deal. Nobody wants to transfer a player without my ‘yes’.
"So everything is OK, I don’t need more."
Останува transfer committee у ЛФЦ така?
Беше објаснето назадОстанува transfer committee у ЛФЦ така?
Пишав ден два пред да го официјализираат, искрено, не знам што да очекувам, има тим кој перфектно ке му се вклопи во оној копачки фудбал што го играше во Вест Хем, пред 2-3 сезони.Сме се фaтиле зa Клoп, a никoј не искoментирa зa Биг Сем. Вo Сaндерленд. Oчекувaв пoвеќе.
Од телефон пишува копукот, плус ми бега 2-3 мислења и сака да надокнадиСпамер[DOUBLEPOST=1444477380][/DOUBLEPOST]Зашто јас не можам така?
Џабе на лајкови не може да ти се фати!Од телефон пишува копукот, плус ми бега 2-3 мислења и сака да надокнади![]()
Еднаш бевме изедначени и земав му избегав за неколку илјади. Откако докажав дека сум подобар, се повлеков и го оставив да се радуваЏабе на лајкови не може да ти се фати!
Абе не си крив ти што Пеџа лупа лајкови како на фб кога сакаш некој да те примети, му лајкнуваш дури и постот на каде што честита годишнина на баба и/муЕднаш бевме изедначени и земав му избегав за неколку илјади. Откако докажав дека сум подобар, се повлеков и го оставив да се радува![]()