Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Русија 2Т2 во комбинација со Словачка 2+.... @2.29 квота.

Друго ништо, тапа ми изгледаат текмиве па дури ќе ги одбегнам и да ги коментирам..... е сега одбојче мажи ЕП ми почна.... и таму некако не ми фаќа око првово коло, па ќе ги проследам денес. Али ај да се обидам онака од ракав да истресам:

Србија- 160.5-
Бугарија- 185.5+
Полска-160.5-
Русија-160.5-
Италија-160.5-
Франција-160.5-
te sledev plus edna moja :tapp:

Attachments

• CAM00314.jpg
    CAM00314.jpg
    280,4 KB · Прегледи: 67
Постои ли кај нас Over 0.5 Goals In-Play и што значи тоа и каде да го најдам во билтено?

Сега гледам за Словаците кретените и со пораз пак ке бидат втори, со Луксебург лагано ке си победат а во меѓусебниот дуел со Украина се подобри, ич не размислив за ова, и мене ме падна 2+ :mad:

Македонија - Италија до 19 години од 0-2 гола утре (2.10).
Жабариве играат добра одбрана а не се многу ефикасни + ќе врне уште од сабајле така да очекувајте потоп на терен како на минатата утакмица со Англија едвај да се движи топката

te sledev plus edna moja :tapp:
Жалам другар... ако ти е за утеха. Што да правам, словаците едноставно беа тиња и педери.....тоа е.

Најискрено кога го видов тикетов на колку пари си го играл... се осеќам виновен, исто како мои пари да сум фрлил:sramezliv:

Жабариве играат добра одбрана а не се многу ефикасни + ќе врне уште од сабајле така да очекувајте потоп на терен како на минатата утакмица со Англија едвај да се движи топката
I vo Italija ke vrne ??? zosto na rezultati pisuva deka gostuvame ..

Mislenje za Island, Italija i Hrvatska???
Vcera me butna samo Slovenija za pari mamicata na sudijata ne bese penal za Litvancite.

Последната потоп не сториле жабариве, 5:1 завршила гледам.

Последната потоп не сториле жабариве, 5:1 завршила гледам.

2013 тоа сосема други играчи играат сега, башка главно акцентот тука го ставам на условите за игра. Англија до 19 години што според мене е подобра од Италијанците едвај не тепаше со касни голови во 69 и 94 минута. Фудбалот по земја неможеа да ја подадат како што треба па почнаа со високи топки и индивидуални дриблинзи, а изгледа слични услови ќе има и сега

за 1000че
Cadiz : Murcia
1+I и 1+II-1.90
Racing Ferrol : Valladolid (B)
1+I и 1+II-1.74
Real M.Castilla : Arenas Getxo
1+I и 1+II-1.74
Logrones : Pena Sport
1+I и 1+II-1.50
Norway : Malta
1+I и 1+II-1.50

2013 тоа сосема други играчи играат сега, башка главно акцентот тука го ставам на условите за игра. Англија до 19 години што според мене е подобра од Италијанците едвај не тепаше со касни голови во 69 и 94 минута. Фудбалот по земја неможеа да ја подадат како што треба па почнаа со високи топки и индивидуални дриблинзи, а изгледа слични услови ќе има и сега
Јас ја изиграв на betmarathon Under 3.5 1.44 коеф, па нека не даваат ниту еден :), во комбинација со Џокович 20- 1.69, Холандија -1 1.39, Крусејдер -1.5 1.4 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom