Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Све по список да и ебам на оваа лучич ја чекам над 8.5 втор сет и од 40-0 го губи гемот идиотката и заврши 2-6 вториот сет

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Австралија гол да даде ја имав овие идиотиве ид 2 шута 2 гола дадоја австралјанциве 0

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

:cuc: Грузија..... мети си, мада беше напето.[DOUBLEPOST=1444326949][/DOUBLEPOST]Албанија- 2-3
Германија- 2и3+
Унгарија- 1и0-3
Португалија- 2-3
Романија- 2-3
С.Ирска- ГГ
Полска- 2и3+

Бирај аго шта ти је драго :icon_lol:

Последно уредено:
Чекам еден ебан корнер да падне на Романија - Финска од 79 минута и не бре не паѓа ..

Вака се мести

Во 89 минута коефициентот за 4+ бил 1.35 :pos: и одма после тоа пенал за Малезија и промашуваат, за на крај Малезискиот Роналдо со соло пробив да даде гол за 3-1

Русија 2Т2 во комбинација со Словачка 2+.... @2.29 квота.

Друго ништо, тапа ми изгледаат текмиве па дури ќе ги одбегнам и да ги коментирам..... е сега одбојче мажи ЕП ми почна.... и таму некако не ми фаќа око првово коло, па ќе ги проследам денес. Али ај да се обидам онака од ракав да истресам:

Србија- 160.5-
Бугарија- 185.5+
Полска-160.5-
Русија-160.5-
Италија-160.5-
Франција-160.5-

KajganaMagijo,Cibona +2.5 H1
Krv da serete,u posledni sekundi sto dozvolivte da izgubite so 4 razlika !!

Последно уредено:
да се пофалам каква глупост напрајв, каков грев уствари, ги пишам Црна Гора 1 3.25 коеф. Лимерик 2 2.40 и наместо Словачка со Белорусија гг јас ги пишам нашите инвалиди со Украина гг :facepalm: овде ни пенал во наша корист не ми поможва.
RIP златно ливче :(

да се пофалам каква глупост напрајв, каков грев уствари, ги пишам Црна Гора 1 3.25 коеф. Лимерик 2 2.40 и наместо Словачка со Белорусија гг јас ги пишам нашите инвалиди со Украина гг :facepalm: овде ни пенал во наша корист не ми поможва.
RIP златно ливче :(
шо чекаш,оди прекин направи,дојава за бомба или слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom