UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не е изгубено за Албанија. Само треба да тепаат со Ерменија (пошто Данска нема више утакмици за играње).

Никој не се пали за играта, заслужено победија, нема што тука.
Не знам зошто вие се палите, дури струја им исклучивте на цел гарнизон во Куманово само за да не се гледа утакмицава по кафичите. Нејсе во Куманово сите топтан се срби, разбирливо.
Како што гледаме отпосле, добро и што исклучиле да немате собири. Ене во Тетово надрљало некое дете, како тоа да е криво што Коларов и Љајиќ пуцаа прецизно :toe:

Не знам зашто го карактеризираш ова како палење кон Србите, да не барам постови на темава и во фан клуб: Албанија, но до дискутабилниот натпревар со Србија, многумина овде ви честитаа, пишуваа постови во смисла дека од ФФМ треба да си стават прст на чело и ред други работи. А и искрено освен 10 страни од кои пола се со цитирања од одредени членови барем јас очекував повеќе со оглед на тоа какво место било форумов. Па Ирска кога ја тегнеше Франција за врат на квалификациите (голот на Анри со рака) имаше повеќе еуфорија и навивање за Ирците отколку вчера за Србите.

No hard feelings.

p.s. Гледам Ралф Пукачот си зел за слобода да навредува и чепка каде што не треба, од форумов е перманентно баниран, нека не се мачи да прави нови јузери, такви доскочици само на негов форум или каде што има истомисленици.

12076867_10207433853741907_188577882_n.jpg

Че патриотике, колко су ме дупеле кукууууу :D

\

Немаш никакво право да избркаш ниту еден албанец од Македонија, што е поважно немаш ниту сила.
Нема лицемерие тука, вам ви треба помош, најискрено мислам, онака сенародски. Ви го измиеле мозокот, ве бомбардираат со секакви срања, де ви се доближува крајот за толку години, де грчка не ви признае име, де албанците ве надбројуваат за толку години, паника.
Која пола држава бе, што данок плаќате, за пиперки, за патлиџаните. Виделе некои дуќанчиња дека не даваат фискална и се обидуваат да исценираат сенардонска непослушност. Сешто. А од друга страна се крадат стотици милиони, но важно кај дуќанчето у Чаир не ми дадоа фискална кога купив смоки.
Значи не знам како да ти објаснам..

Јас и да имам сила пак не ви бе избркал и било кој што ве мрази бидејќи пак тука се вашите домови ,тука сте родени и сте пораснале а тоа го напишав во знак на ревлот поради генералниот однос на Албанците спрема Македонската држава како да се работи за најголем душман(што всушност така ја доживувате) а ви дала многу повеќе ..

Од шо мака некој неандерталец од Арачиново,Тетово и Чаир да биде ослободен од давачки поради тоа што е Албанец а јас како Македонец да плаќам дупло за него поради него што му е дозволено да си игра курташак?..зошто јас да плаќам 1000 денари повеќе сметка за струја за некои морони од Тетовските и Гостиварските села што не знаат да зборуваат и пишуваат Македонски?..е заради овие работи ве мразиме пуно бидејќи како народ во генерала сте нецивилизирани,не дека ние Македонците сме нешто подобри ама за вас сме Англичани во однесувањето во секој смисол..

Секако дека и кај нас има националистички и расистички извикувања но тоа се се сведува на спортски натпревар а кај вас во секој можен ден и тоа на улица кога ништо не се случува бидејќи сте нецивилизирана стока од народ..

Кога се случило во Македонска доминатна средина некој Албанец да е претепан или Албанците да се малтретирани?..сакаш да ти дадам 1000 примери во обратен случај?..затоа не се чепкај на оваа тема бидејќи бесмислено е да дискутираме

Koi luzeri ste, vas vi e najgolem fudbalski uspeh sto izgubil Albanija. Site ovde u kajgana koj pobrz da stigne i da pisuva nesto da zamara neshto :D Nie imame seushte utakmica da igrame, seushte i barazh moze da igrame, a vie sto ke igrate !?

LUZERI
Кои ние? Кај живееш ти бе лопатар?

Живее во Македонија, има Македонски пасош. Ќе го фатат со 6кг хероин у немачка и ќе биде „Македонскиот државјанин АДП“ али битно за Македонија вика „вие“, не гледа како своина на оваа држава.

Ептен е политичка темата...

Educiraj se malku. Ne si dostoen da me citirash, treskash gluposti sekoe vreme ovde.

Jas ziveam vo Republika Makedonija, ovde i sum i vraboten, ama moe individualno pravo e za kogo ke navivam.
Odi kazi im na Kataloncive da navivaat za Spanija, ajde odi vo Novi Pazar i prashaj gi dali navivaat za Srbija.

Dobro mesto vi e Kajgana, site sobrani ovde i da proslavite malce i vie, koj pobrz da stigne da pisuva neshto, deneska vi e mec so Ukraina, dobra shansa da go izbegnuvate POSLEDNOTO MESTO vo koe se naogjate.

Educiraj se malku. Ne si dostoen da me citirash, treskash gluposti sekoe vreme ovde.

Jas ziveam vo Republika Makedonija, ovde i sum i vraboten, ama moe individualno pravo e za kogo ke navivam.
Odi kazi im na Kataloncive da navivaat za Spanija, ajde odi vo Novi Pazar i prashaj gi dali navivaat za Srbija.

Dobro mesto vi e Kajgana, site sobrani ovde i da proslavite malce i vie, koj pobrz da stigne da pisuva neshto, deneska vi e mec so Ukraina, dobra shansa da go izbegnuvate POSLEDNOTO MESTO vo koe se naogjate.
Епа кога навивањето е индивидуално право за шо кревање фама? Значи кога и би навивале за Србија е наше индивидуално право.

Иначе велиш дека работиш во МКД и си граѓанин на МКД и пан ни се обраќаш со вие.Kаталонија е држава во држава во Шпанија т.е. област со автономија, Македонија нема такво нешто.

Последно уредено:

Ок, поштено. Зошто тогаш не замараш дека сме лузери пошто сме навивале за Србија? Мое индивидуално право е за кого ќе навивам.

Епа кога навивањето е индивидуално право за шо кревање фама? Значи кога и би навивале за Србија е наше индивидуално право.

Иначе велиш дека работиш во МКД и си граѓанин на МКД и пан ни се обраќаш со вие. Иначе Каталонија е држава во држава во Шпанија т.е. област со автономија, Македонија нема такво нешто.

Srekjni ste so pobedata na Srbija samo zatoa sto go pobedi Albanija, vi vadea grcko zname sred Skopje, gi isvirkavte himnite megjusebno vo mecot Makedonija-Srbija, srpskata pravoslavna crkva ne ja przinava makedonskata. Ete imate za kogo da navivate i da slavite so niv :facepalm:

Inaku stojam zad luzerskiot mentalitet so go imate vo fudbal, na mesto da gi bodrite vashite reprezentativci, vie cekate nekoj da izgubi pa da slavite neshto. :vozbud: Koj mentalitet, pa pisuvate ovde koj pobrz da stigne fotki, videa, srpski fudbaleri so tri prsta i ne znam koj drugi gluposti. :facepalm:

EVE VIDEO od mecot Srbija Makedonja 5:1, 3:00 imas himni i eve za kogo se raduvavte vcera ;)

Последно уредено:

Ако ја прекинеме утакмица со дрон, може да славиме и дрифтаме после? Ќе ни покажеш како се праи тоа?

Srekjni ste so pobedata na Srbija samo zatoa sto go pobedi Albanija, vi vadea grcko zname sred Skopje, gi isvirkavte himnite megjusebno vo mecot Makedonija-Srbija, srpskata pravoslavna crkva ne ja przinava makedonskata. Ete imate za kogo da navivate i da slavite so niv :facepalm:

Inaku stojam zad luzerskiot mentalitet so go imate vo fudbal, na mesto da gi bodrite vashite reprezentativci, vie cekate nekoj da izgubi pa da slavite neshto. :vozbud: Koj mentalitet, pa pisuvate ovde koj pobrz da stigne fotki, videa, srpski fudbaleri so tri prsta i ne znam koj drugi gluposti. :facepalm:

EVE VIDEO od mecot Srbija Makedonja 5:1, 3:00 imas himni i eve za kogo se raduvavte vcera ;)

Како прво немој да ме прикачваш етикета и да ми генеразлизираш мене искрено таквото ме боли дали Србија или Албанија ќе победи, дали ќе славите или ќе се фрлате во Вардар. Мене ме револтира тепање на мој сограѓанин поради причина дека навивал за некој тим за кој ти велиш дека е индивидуално право за кој ќе се навивало а тој за то исто право изеде ќотек. Неможи за едни да важи истото за други да не важи.

Вие сте први кога МКД губи а се радвате, ако утре играт МКД и Албанија и вие изгубите што ќе направите ќе тепате се Македонско низ Тетово и др градој оти сте изгубиле? Не бе другар не сме ние со лузерски менталитет вие сте значи не знам како да ти посочам тепате некој оти вашата репрезентација изгубила.

Не знам како да ти објаснам ние во спорт имаме успеси тоа што фудбалот е катастрофа е на сите заедничка работа, колку што знам живејш во МКД, јадиш од тоа што ти го дава МКД, и има Албанци кои играат за МКД така не сме тука само ВИЕ пошто нели години се тепате и устави сменавме за да ве има и вас во тоа ВИЕ и кога мислие дека 99% сте борци за права, какви борци сте кога ги негирате истите на другите во случајот самоопределба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom