Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нерешено не им одговара?Ништо не е изгубено за Албанија. Само треба да тепаат со Ерменија (пошто Данска нема више утакмици за играње).
ne, zasto vo megjusebniot bolji se danska, gosti 1-1, doma 0-0.Нерешено не им одговара?
Како што гледаме отпосле, добро и што исклучиле да немате собири. Ене во Тетово надрљало некое дете, како тоа да е криво што Коларов и Љајиќ пуцаа прецизноНикој не се пали за играта, заслужено победија, нема што тука.
Не знам зошто вие се палите, дури струја им исклучивте на цел гарнизон во Куманово само за да не се гледа утакмицава по кафичите. Нејсе во Куманово сите топтан се срби, разбирливо.
Значи не знам како да ти објаснам..\
Немаш никакво право да избркаш ниту еден албанец од Македонија, што е поважно немаш ниту сила.
Нема лицемерие тука, вам ви треба помош, најискрено мислам, онака сенародски. Ви го измиеле мозокот, ве бомбардираат со секакви срања, де ви се доближува крајот за толку години, де грчка не ви признае име, де албанците ве надбројуваат за толку години, паника.
Која пола држава бе, што данок плаќате, за пиперки, за патлиџаните. Виделе некои дуќанчиња дека не даваат фискална и се обидуваат да исценираат сенардонска непослушност. Сешто. А од друга страна се крадат стотици милиони, но важно кај дуќанчето у Чаир не ми дадоа фискална кога купив смоки.
Кои ние? Кај живееш ти бе лопатар?Koi luzeri ste, vas vi e najgolem fudbalski uspeh sto izgubil Albanija. Site ovde u kajgana koj pobrz da stigne i da pisuva nesto da zamara neshtoNie imame seushte utakmica da igrame, seushte i barazh moze da igrame, a vie sto ke igrate !?
LUZERI
Живее во Македонија, има Македонски пасош. Ќе го фатат со 6кг хероин у немачка и ќе биде „Македонскиот државјанин АДП“ али битно за Македонија вика „вие“, не гледа како своина на оваа држава.Кои ние? Кај живееш ти бе лопатар?
Кои ние? Кај живееш ти бе лопатар?
Епа кога навивањето е индивидуално право за шо кревање фама? Значи кога и би навивале за Србија е наше индивидуално право.Educiraj se malku. Ne si dostoen da me citirash, treskash gluposti sekoe vreme ovde.
Jas ziveam vo Republika Makedonija, ovde i sum i vraboten, ama moe individualno pravo e za kogo ke navivam.
Odi kazi im na Kataloncive da navivaat za Spanija, ajde odi vo Novi Pazar i prashaj gi dali navivaat za Srbija.
Dobro mesto vi e Kajgana, site sobrani ovde i da proslavite malce i vie, koj pobrz da stigne da pisuva neshto, deneska vi e mec so Ukraina, dobra shansa da go izbegnuvate POSLEDNOTO MESTO vo koe se naogjate.
Ок, поштено. Зошто тогаш не замараш дека сме лузери пошто сме навивале за Србија? Мое индивидуално право е за кого ќе навивам.Educiraj se malku. Ne si dostoen da me citirash, treskash gluposti sekoe vreme ovde.
Jas ziveam vo Republika Makedonija, ovde i sum i vraboten, ama moe individualno pravo e za kogo ke navivam.
Odi kazi im na Kataloncive da navivaat za Spanija, ajde odi vo Novi Pazar i prashaj gi dali navivaat za Srbija.
Dobro mesto vi e Kajgana, site sobrani ovde i da proslavite malce i vie, koj pobrz da stigne da pisuva neshto, deneska vi e mec so Ukraina, dobra shansa da go izbegnuvate POSLEDNOTO MESTO vo koe se naogjate.
Епа кога навивањето е индивидуално право за шо кревање фама? Значи кога и би навивале за Србија е наше индивидуално право.
Иначе велиш дека работиш во МКД и си граѓанин на МКД и пан ни се обраќаш со вие. Иначе Каталонија е држава во држава во Шпанија т.е. област со автономија, Македонија нема такво нешто.
Ако ја прекинеме утакмица со дрон, може да славиме и дрифтаме после? Ќе ни покажеш како се праи тоа?Educiraj se malku. Ne si dostoen da me citirash, treskash gluposti sekoe vreme ovde.
Како прво немој да ме прикачваш етикета и да ми генеразлизираш мене искрено таквото ме боли дали Србија или Албанија ќе победи, дали ќе славите или ќе се фрлате во Вардар. Мене ме револтира тепање на мој сограѓанин поради причина дека навивал за некој тим за кој ти велиш дека е индивидуално право за кој ќе се навивало а тој за то исто право изеде ќотек. Неможи за едни да важи истото за други да не важи.Srekjni ste so pobedata na Srbija samo zatoa sto go pobedi Albanija, vi vadea grcko zname sred Skopje, gi isvirkavte himnite megjusebno vo mecot Makedonija-Srbija, srpskata pravoslavna crkva ne ja przinava makedonskata. Ete imate za kogo da navivate i da slavite so niv
Inaku stojam zad luzerskiot mentalitet so go imate vo fudbal, na mesto da gi bodrite vashite reprezentativci, vie cekate nekoj da izgubi pa da slavite neshto.Koj mentalitet, pa pisuvate ovde koj pobrz da stigne fotki, videa, srpski fudbaleri so tri prsta i ne znam koj drugi gluposti.
EVE VIDEO od mecot Srbija Makedonja 5:1, 3:00 imas himni i eve za kogo se raduvavte vcera