stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Да, тоа се зборува два дена уназад, али да се воздржиме дур не биде официјалното, со слика, со потпис, со изјава, со све.
Игорче, планирав да те пингам кога ќе го официјализираат, ама по се изгледа 99% работата е готова. Кога ќе имаш време, напиши еден подолг пост за Клоп. Нека има се. Од карактер, до неговите омилени тактики, и слични работи. Поголемиот дел ги знаеме ама сосем е друго кога некој навивач на Дортмунд кој 8 сезони го гледал Клоп како го менаџира клубот, подробно да ни го објасни.Задоволен сум што Клоп ќе оди во клуб како Ливерпул. Одлуката целосно се совпаѓа со негивиот карактер, односно со сликата што ја добивме од него.
Podocna mozebi, interesno e da pokazam i negativnite strani na Klopp koi lani malce dojdoe do izras. Normalno, sekoj ima slabosti taka i Klopp. Ke bide interesno da se vidi vrven trener od bundesligata da trenira angliski tim. Batalete Magat, zboruvam za noviot tip Germanski treneri kako Klop, Löw, Rangnick, Tuchel...dali funkcionira vo PL.Игорче, планирав да те пингам кога ќе го официјализираат, ама по се изгледа 99% работата е готова. Кога ќе имаш време, напиши еден подолг пост за Клоп. Нека има се. Од карактер, до неговите омилени тактики, и слични работи. Поголемиот дел ги знаеме ама сосем е друго кога некој навивач на Дортмунд кој 8 сезони го гледал Клоп како го менаџира клубот, подробно да ни го објасни.
Кога ќе можеш напиши. Баш за тие негативни работи посебно сакав да обрниш внимание, пошто поголемив дел од фановите во Македонија мислат дека со Клоп секој можен проблем ќе е решен. Да не испадне дека го хејтам, топ тренер е, игра атрактивен фудбал кој плус носи резултати, комбинација која е незамислива за еден тренер на Ливерпул во последниве 10-15 години . Но сигурно има Клоп и некој лоши страни (како што спомена ти, никој не е совршен) бидејќи лани имаше една многу лоша сезона, па ќе биде интересно да ги видиме кои се тие.Podocna mozebi, interesno e da pokazam i negativnite strani na Klopp koi lani malce dojdoe do izras. Normalno, sekoj ima slabosti taka i Klopp. Ke bide interesno da se vidi vrven trener od bundesligata da trenira angliski tim. Batalete Magat, zboruvam za noviot tip Germanski treneri kako Klop, Löw, Rangnick, Tuchel...dali funkcionira vo PL.
Чим кајгана вика ,готово ми олесна
Кајгана е најрелевантен изворОд сите можни светски, несветски, Европски портали, ја одбра Кајгана да ја постира. Кајгана бе.
Википедија вика дека Роџерс има 52.53 па ја го заокружив на 53, а Рафа 56^ Некни гледав статистика на Скај Спортс. Од 1990 па наваму, Роџерс е втор по процентуалност кога се победите во прашање. Тој има 52%, само Рафа е пред него со 55.
1. Како има Роџерс најголем процент на победи кога ете Рафа има 56 ??? Ти изгледа навистина си математички неписмен, затоа вчера се чудешеМенаџери на Ливерпул од 1990 навака.
1. Морган 10 утакмици 4 победи 1 нерешена 5 порази 40%
2. Сунес 157 утакмици 66 победи 45 нерешени 46 порази 42%
3. Еванс 226 утакмици 117 победи 56 нерешени 55 порази 52%
4. Улие 307 утакмици 160 победи 73 нерешени 74 порази 52%
5. Бенитез 350 утакици 197 победи 4 нерешени 79 порази 56%
6. Хоџсон 31 утакмица 13 победи 8 нерешени 10 порази 42%
7. Далглиш 75 утакмици 35 победа 17 нерешени 22 порази 47%
8. Роџерс 158 утакмици 83 победи 35 нерешени 40 порази 53%
По оваа статистика Роџерс има најголем процент на победи.
Математика сум -21. Како има Роџерс најголем процент на победи кога ете Рафа има 56 ??? Ти изгледа навистина си математички неписмен, затоа вчера се чудеше
2. Според википедиа Роџерс има 50 %. Сега ќе земам со ред ќе ги проверам сите. Не си ми ти сигурен