Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а пак овие др Велат Анчелоти е прва опција ама одбил да се врати во фудбалот ќе имал едно годишна пауза, моментално преговараат со Клоп а пак Ди Матео бил трета опцијаДи Марцио пишува дека моментално преговарате со Клоп... Анчелоти е втората опција, Ди Матео е третата
Линк
Се можам да разберам, ама не можам да сфатам како е можно некој да употребува навредливи зборови за човекот кој не донесе најблизу до титула во последниве 25 години. А "вие" неколку што сте тука и сега славите како вмро да го турнавте од власт (пред се мислам на Скаузер и Малколм) само да ве потсетам дека таа година кога се боревме за титула, си го погазивте зборот и бевте "Роџерс лаврс". Не ве обвинувам и не ми го земајте ова за зло, секој нормален човек би го направил тоа. На Бодо пред некој месец му ги изложив цитатите каде вели дека Роџерс е вистинскиот, а се сеќавам на рефератот на Малколм кога Челзи изгуби од Сандерленд 1-2 и ние другиот ден игравме со Норич (победивме 2-3, на 4 кола до крајот на шампионатот), каде велеше дека не е битен неговиот збор и дека не е важно што тој рекол за Роџерс.
Не ме изненади отказот, ама искрено чудно ми е моментално. Верувам дека и нормално е да се чувствува човек така кога 3 и пол години го гледал еден ист човек на клупата. Нема да должам многу, само се надевам дека следниот менаџер ќе е или Клоп или Анчелоти.
Сакаш да ми кажеш дека после 2-3 со Сити, после голот на Кутињо, прва мисла ти беше „Роџерс не треба да е менаџер на Ливерпул“?![]()
Тебе, ти се објаснуваш со ТомиАбе, мене ме прашвиш?
пошо искрено не знам од кај го откопа прашањево и контекстот.
Инаку, не. После тој гол и уопште не сум мислел кој треба а кој не треба да биде менаџер. Било каде.
Не ми влечете дискусија сега бре. Ако до вчера имавте бар некој аргумент да го браните Роџерс, или целата ера на Роџерс, не верувам дека денес има нешто такво.
Човекот си замина како еден од најмалку успешните менаџери во Ливерпул. Се разбира, во сооднос со времето поминато во клубот.
И не, “највозбудлива сезона“ не е аргумент. Ниту “за малку први“
“Или јеси, или ниси ЛАВ“
Тебе, ти се објаснуваш со Томи
Мене ми е доволна зошто таа сезона реков дека ќе одам гол од Ѓорче до Центар ако освоиме, дека ако Евертон ги тепа Сити, ќе земам дрес од Јагјелка. Возбудата беше на максимално ниво, газевме се' пред нас, буквално.
Не е доволно, се слагам ама нема потреба да плукам и да ми биде мило што си отишол. Во ред, беше време да си замине ама јас барем нема да кажам „фала богу“.
Иначе, кога сме кај освоени титули, тука некаде треба и Стиви да го ставиме, заедно со Фаулер, Кара, зошто нели ни се легенди али во ПЛ се подкакнувале и немаат титула.
ЈПоследниот пасус не е на место. Ако беше, тогаш ќе требаше и играчите да летаат после сезона, две, три на неосвоени титули.
За менаџери прајме муабет.
Нормално ама затоа и менаџери имаат поголем притисок и поголема одговорност.
Се слагам 100% во тоа. Јас само му се заблагодарувам за таа една сезона во која he made us dream после 25 години.И затоа успехот на Ливерпул од минатото му го припишуваме на Шенкли, а не на Калахан.
И затоа неуспехот на Ливерпул од сегашноста ЌЕ му го препишеме на Роџерс, а не на Алберт Риера. Или Хосеми.
Или Кронкамп
Се слагам 100% во тоа. Јас само му се заблагодарувам за таа една сезона во која he made us dream после 25 години.
Исто, ќе му се заблагодарам и за тоа што ни остави талентирани и спремни играчи а не пустош како после Улие, Бенитез, Хоџсон и Далглиш.
Ako be, заблагодари му се. Индивидуално е тоа.
Јас му се заблагодарувам на Бенитез најмногу за последната сезона, што he made me see Liverpool live in Skopje, на пример
Ама од аспект на структурата и текстурата на Liverpool, ни моето ни твоето не е доволно.
...
Abe tebe те обвинив за аватаров, ни крив ни должен. За тоа не ми пишуваш, за Брендан ми пишуваш, wall 1![]()