Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала на инфо, фала, ние пошто досега не гледавме фудбал и у пештера живеевмеСамо да знаете Клоп е ретардиран, а Анчелоти не се снаоѓал најдобро во ПЛ во минатото
Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас се согласувам со Кара, дека ние мислиме дека сме голем клуб а не сме, зошто немаме мејџор трофеј 10 години а во последните 25 на две раце ни се бројат истите. Не сме од ранг на Тотнем ама не сме ни нешто далеку пред нив, во последниве 10тина години.Прегледај го приврзокот 130046
[DOUBLEPOST=1444017037][/DOUBLEPOST]
Според критериумите на Кара, Ливерпул од 90та навака, тешко кога може да се нарече голем клуб.
Лиеврпул Е голем клуб, кој потфрла. Over and over and over again.
Кара ми е во топ омилени личности воопшто. Ама морам да му одам ОСТРО контра на ова![]()
Спамер, дискутирано е на темата, 2 поста над твојот.Што конкретно изјави Карагер
Former Liverpool captain Jamie Carragher on Sky Sports:
"Liverpool are becoming Tottenham, think they're a big club but the real big clubs are not too worried about them - who they buy, what they're going to do - that's the situation as it's become for Liverpool, even when I was there at the end.
"I'm not just blaming Brendan Rodgers and this set of players. What are these owners of the club going to do to get Liverpool back where they need to be?
"That's consistently in the Champions League and challenging for trophies because at this moment we're becoming a team who think we're a big club but we're not."
Каков спам , ти издвои една реченица "We THINK we are big club, but at the moment, we are NOT!" а не во целосен контекст за цела изјава . Ми беше чудно Карагер такво нешто така експлицитно да изјави.Спамер, дискутирано е на темата, 2 поста над твојот.
Олабави, жити госпо(т).
Тили ќе им кажуваш шо дапраат у свој фанклуп?Каков спам , ти издвои една реченица "We THINK we are big club, but at the moment, we are NOT!" а не во целосен контекст за цела изјава . Ми беше чудно Карагер такво нешто така експлицитно да изјави.
Тили ќе им кажуваш шо дапраат у свој фанклуп?
Не знам дали сфати, ама нема баш многу што те сакаат. Ептен замараш на секоја тема.Ме нејќат , не им пишувам повеќе .![]()