Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
А да ве забрише некој? Досадни сте.
Очигледно и на тебе ти е досадно чим не читаш :pos:
Иначе тачно , не е лошо да го избрише некој тоа досадното на кое ја само кратко му одговарав на прашањата со немат блага веза со темата. Зато сам га фино лепо разгулио. Толико од мене.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Врска на далечина ФУНКЦИОНИРА. Од сопствено искуство кажувам.

Него, не е тоа проблемот на младичот. Неговиот проблем се вика френдзоун. Мој совет е да ја батали.
Од френдзоун не се излегува. Друг пат нека гледа да не влезе таму уопште. Советите што му ги дадоа погоре би му помогнале во тоа.
Од френдзоун СЕ излегува :D.

Треба многу многу напнување првенствено, па после сите други "тактики". Единствено прашање е само дали вреди девојчето за толку гњавење или не. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Од френдзоун СЕ излегува :D.

Треба многу многу напнување првенствено, па после сите други "тактики". Единствено прашање е само дали вреди девојчето за толку гњавење или не. :)
Тешко се излегува но не е и невозможно. Тука ќе се сложиме.
А дали вреди - според пишаното очигледно не. Освен ако сака да и врати - да си направи ќејф па да ја шутни :D

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Zdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i slabo aktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi so mnogu ubav g'z!. Od zenskava razbrav deka taa nema momentalno decko i dosega deka nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Za kraj da napomenam deka i mojava devojka e seksi so mnogu zgodno telo i donekade sum zaljuben u nea.
Zatoa baram pomos sto da prevzemam u situacijava?
Najmnogu bi mi koristel nekoj odgovor od zenski osobi ucesnici na forumov.

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Zdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i neaktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi. Od zenskava razbrav deka taa dosega nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Za kraj da napomenam deka i mojava devojka e seksi so mnogu zgodno telo i donekade sum zaljuben u nea.
Нема шо да праеш посебно. Биди си природен и спонтан. Таа ќе научи да се опушти кога ке и дојде времето. А чим свршувам со мислите насочени на нејзина другарка тоа значи дека можеби таа ќе биде покомпатибилна со тебе ;)

M

Moon Child

Гостин
Zdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i slabo aktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi so mnogu ubav g'z!. Od zenskava razbrav deka taa nema momentalno decko i dosega deka nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Ti kolku godini imas?

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Ti kolku godini imas?
Pred nekoja nedela napuniv 20g.[DOUBLEPOST=1443876763][/DOUBLEPOST]Moram da dodadam i ova i u edna i u druga sum pomalku ili povece zaljuben, posto i edna i druga imaat ponesto mene sto mi se dopagja. Nekako momentalno sum preokupiran kakov bi bil seksot so drugarka i. Ako prevzemam nesto se plasam da ne gi izgubam i dvete, zatoa mi e potreben sovet sto da pravam ponatamu?
Blagodaram,..

Последно уредено:
Џ

ЏинЏер

Гостин
Pred nekoja nedela napuniv 20g.[DOUBLEPOST=1443876763][/DOUBLEPOST]Moram da dodadam i ova i u edna i u druga sum pomalku ili povece zaljuben, posto i edna i druga imaat ponesto mene sto mi se dopagja. Nekako momentalno sum preokupiran kakov bi bil seksot so drugarka i. Ako prevzemam nesto se plasam da ne gi izgubam i dvete, zatoa mi e potreben sovet sto da pravam ponatamu?
Blagodaram,..
Threesome (y)

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
дечки со девојчево се допишував некое време и не битно тука што како дојде она со друштво у мое место и ми се јавува као демек дои да се видиме да се позз и ја викам ае ке поминам. И ајде ја со екипата дојдов искочи од кафичот она муабети нешто,искочи и другарка и и пак муабети и само таа вика ај ако не ние да си идеме и другариве мои од екипа викаат еј па ај ајде ..и другарка и влага у кафич овие си тргнаа и ја со оваа стојам.. немав план ништо и викам леле како ме заебаа а се прскаме од смеење. И ништо ајде викам ке ја ломам и ја сломив на кратко онака и готово. Е сеа значи нејкам ништо поише ама ништо ништо тоа толку што беше беше.. Муабетот ми е како да ја откачам некако нез зашто другарките и учат со мене у клас..ке се јаде гомна ке замараат... any ideas ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Zdravo na site!
:pos:
Уште ова го немав слушнато како термин за љубов. Ми го направи денот.

Инаку скарај и се на женска ти, пушти и се на другарка и, на крај остани со таквото в рака и то :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Не се сите проблеми за во оваа тема. Уствари не се за на форум. За друго место се :facepalm::tapp:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
дечки со девојчево се допишував некое време и не битно тука што како дојде она со друштво у мое место и ми се јавува као демек дои да се видиме да се позз и ја викам ае ке поминам. И ајде ја со екипата дојдов искочи од кафичот она муабети нешто,искочи и другарка и и пак муабети и само таа вика ај ако не ние да си идеме и другариве мои од екипа викаат еј па ај ајде ..и другарка и влага у кафич овие си тргнаа и ја со оваа стојам.. немав план ништо и викам леле како ме заебаа а се прскаме од смеење. И ништо ајде викам ке ја ломам и ја сломив на кратко онака и готово. Е сеа значи нејкам ништо поише ама ништо ништо тоа толку што беше беше.. Муабетот ми е како да ја откачам некако нез зашто другарките и учат со мене у клас..ке се јаде гомна ке замараат... any ideas ?
Ќе ја ломам и ја сломив. :ROFLMAO:

17 год, а другарките нејзини ќе јадат гомна и замараат. Мислев дека ова го прават деца од 7 одд. :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom