Грешка си бе. Ај сад разгулиza makedonija zboruvame ostavi Ti Sega toa
![Бла бла! :blablab: :blablab:](/styles/default/xenforo/emot/blabla.gif)
Грешка си бе. Ај сад разгулиza makedonija zboruvame ostavi Ti Sega toa
Очигледно и на тебе ти е досадно чим не читашА да ве забрише некој? Досадни сте.
Од френдзоун СЕ излегуваВрска на далечина ФУНКЦИОНИРА. Од сопствено искуство кажувам.
Него, не е тоа проблемот на младичот. Неговиот проблем се вика френдзоун. Мој совет е да ја батали.
Од френдзоун не се излегува. Друг пат нека гледа да не влезе таму уопште. Советите што му ги дадоа погоре би му помогнале во тоа.
Тешко се излегува но не е и невозможно. Тука ќе се сложиме.Од френдзоун СЕ излегува.
Треба многу многу напнување првенствено, па после сите други "тактики". Единствено прашање е само дали вреди девојчето за толку гњавење или не.![]()
Нема шо да праеш посебно. Биди си природен и спонтан. Таа ќе научи да се опушти кога ке и дојде времето. А чим свршувам со мислите насочени на нејзина другарка тоа значи дека можеби таа ќе биде покомпатибилна со тебеZdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i neaktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi. Od zenskava razbrav deka taa dosega nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Za kraj da napomenam deka i mojava devojka e seksi so mnogu zgodno telo i donekade sum zaljuben u nea.
Zatoa baram pomos sto da prevzemam u situacijava?
Najmnogu bi mi koristel nekoj odgovor od zenski osobi ucesnici na forumov.
Ti kolku godini imas?Zdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i slabo aktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi so mnogu ubav g'z!. Od zenskava razbrav deka taa nema momentalno decko i dosega deka nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Za kraj da napomenam deka i mojava devojka e seksi so mnogu zgodno telo i donekade sum zaljuben u nea.
Pred nekoja nedela napuniv 20g.[DOUBLEPOST=1443876763][/DOUBLEPOST]Moram da dodadam i ova i u edna i u druga sum pomalku ili povece zaljuben, posto i edna i druga imaat ponesto mene sto mi se dopagja. Nekako momentalno sum preokupiran kakov bi bil seksot so drugarka i. Ako prevzemam nesto se plasam da ne gi izgubam i dvete, zatoa mi e potreben sovet sto da pravam ponatamu?Ti kolku godini imas?
ThreesomePred nekoja nedela napuniv 20g.[DOUBLEPOST=1443876763][/DOUBLEPOST]Moram da dodadam i ova i u edna i u druga sum pomalku ili povece zaljuben, posto i edna i druga imaat ponesto mene sto mi se dopagja. Nekako momentalno sum preokupiran kakov bi bil seksot so drugarka i. Ako prevzemam nesto se plasam da ne gi izgubam i dvete, zatoa mi e potreben sovet sto da pravam ponatamu?
Blagodaram,..
Zdravo na site!
Abe, me maci eden problem. Imam devojka od 17g. so mnogu ubavo telo so smegja dugacka kosa. Pred pola godina stapivme u intimni odnosi. E sega u sto e problem? Koga ke se soblece, posto ima ubavo telo mnogu se vozbuduvam, ama pri seks nekako e ladna i slabo aktivna. Jas svrsuvam so misli nasoceni na nejzina drugarka. Drugarka i e plavusa isto taka mnogu zgodna i seksi so mnogu ubav g'z!. Od zenskava razbrav deka taa nema momentalno decko i dosega deka nemala seks. Neznam sto da praam posto so nejze mnogu mi odi muabetot i mnogu fantaziram kako da imam sex sonejze posto taa e nevina.
Ќе ја ломам и ја сломив.дечки со девојчево се допишував некое време и не битно тука што како дојде она со друштво у мое место и ми се јавува као демек дои да се видиме да се позз и ја викам ае ке поминам. И ајде ја со екипата дојдов искочи од кафичот она муабети нешто,искочи и другарка и и пак муабети и само таа вика ај ако не ние да си идеме и другариве мои од екипа викаат еј па ај ајде ..и другарка и влага у кафич овие си тргнаа и ја со оваа стојам.. немав план ништо и викам леле како ме заебаа а се прскаме од смеење. И ништо ајде викам ке ја ломам и ја сломив на кратко онака и готово. Е сеа значи нејкам ништо поише ама ништо ништо тоа толку што беше беше.. Муабетот ми е како да ја откачам некако нез зашто другарките и учат со мене у клас..ке се јаде гомна ке замараат... any ideas ?