Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Ете го црвениот... Миранда!
Кисс4е!
Сам ја шитна, па фаул... лелеее...
Банда без команда.

Сам ја шитна, па фаул... лелеее...
Банда без команда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаш да прави у 20та минута бе, каде прима два гола ради мртвиот му голман?? Што кур да прави? Грешка му е само Паласио место Јове што го стави, наместо Љаиќ...Еве и црвен... А манчини уште гледа... Гледаш зашто @Stefan-kobe , иди глеј кошарка![]()
Момче слабо разбираш фудбал ти....Што сакаш да прави у 20та минута бе, каде прима два гола ради мртвиот му голман?? Што кур да прави? Грешка му е само Паласио место Јове што го стави, наместо Љаиќ...
Не кур ми хејтајте, у соблекувална губеше Интер заради тоа шиптарот на гол.
Ок, иди пали се на лошите резултати од пријателските, ти добар познавачу на фудбалот.Момче слабо разбираш фудбал ти....
И јас не го сакам Кондогбија или Мело, па глупо е да се јаде гомна за секој гол што ќе се прими дека е негова грешка. Ти за Ханданович тоа го правиш... Првиот гол ок, класична грешка.
Вториот каква бомба беше шутот, можеше и тоа да влезе... На среќа со една рака ја фати.
Ок, иди пали се на лошите резултати од пријателските, ти добар познавачу на фудбалот.
Виде бе ти за вториот гол што правеше Ханда после одбиената топка??? Го виде ли крвта да му ја ебам? Ја одбрани, стана и само си одеше накај гол линија, наместо да се стрча, да се фрли, глава да искрши, матер да си ебе само за да спаси гол.
http://live.realstreamunited.com/st...fiorentina-football-italy-serie-a-143509.html[DOUBLEPOST=1443382385][/DOUBLEPOST]ДАЈТЕ БЕ АСОЛЕН ЛИНК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
се изнервирав сега...![]()
Првиот го утна, вториот не беше негова вина, силен удар беше... Али што чекаше после вториот гол да смени нешто, да го стави и Иличич и да нападне, вака прими уште еден и плус црвен зашто немавме никаква играШто сакаш да прави у 20та минута бе, каде прима два гола ради мртвиот му голман?? Што кур да прави? Грешка му е само Паласио место Јове што го стави, наместо Љаиќ...
Не кур ми хејтајте, у соблекувална губеше Интер заради тоа шиптарот на гол.
Немав интернет до сеа................. ШТО ДА ВИДАМ??????????????? ШТО КУР Е ОВА ДА ТИ ЕБАМ СВЕ ДА ТИ ЕБАМ!!!!