Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера на Алсат имаше убава емисија за Македонското првенство Нухиу, Глигоров беа гости во емисија, мислам дека секој понеделник ќе има :)
Mislam pro sport se vika i jas ja zagledav ,bas me bendisa iako Nikola bese.izguben so izjavite ama nuhiu i drugiot gostin bea arni iako ne sakaa da zboruvaat i da gi kritikuvaat mnogu albanskite ekipi ...Se nadevam deka vo emisijata ke priklucat i informacii videa od 2MFL

А трибините ќе ги средат на стадионот во Тетово ? Знам имаше муабети за рефлектори, да реновираат малце трибини, влезови, соблекувални, па да гледаме ноќно дерби на моменталните лидери во Тетово со две навивачки групи во скоро време :)

Treba da ide u javno nadavanje za koncesioner,pa vo zavisnost od toa koj ke go zeme pod stopanisuvanje,so kakvi uslovi i za kolku godini taka i ke se gradi..Od opstina nisto

Еј абе какви се овие Царев двор жити бога? Како дошле до прва лига ?

Еј абе какви се овие Царев двор жити бога? Како дошле до прва лига ?

Со собраните субвенции од владата за јаболката,и наводно финансирани од некој си дијаспорец од Австралија ..и така стигнале до прва МФЛ :D...сега засега единствени приоритети на управата на клубот е да ги соберат јаболката на време и да наместат некоја утакмица :D

Само мене ме дупи стримов, или и кај вас е исто?

Само мене ме дупи стримов, или и кај вас е исто?
Исто е сегде да им е*ам неспособните. Кај не ги бива фудбал да водат еден е*ан пренос неможат да направат ко што треба.:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom