Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako ne, nikad ne bi placel po Alegri, toj e trener koj ne znae da sostavi Tim, ceka na gotovo, ednostavno. I vo Milan bese isto. Gotov tim op prva seZona titula. Posle pcuenja. Isto i vie.

Site ja predviduvaa sezonava oti me e mizerna za vas, vie repliciravte so pukamodsmea smajlito. Sea vi vrakjame

Ај ко прво не ми врти зборови... јас не пишав лично за тебе туку генерално за ВАС во вашиот фан клуб. Ја предвидовте сезоната.. браво за вас, ај кажи сезонава Милан што ќе освои?

сега михалович ке состави тим за титула што се секираш.... вас секоја година ви е мизерна па не ве заебаваме толку дај малце имајте милост [emoji14]lace:
De be brad, kaj sme zboruvale oti miha sozdade Tim za titula kade? Ne sme kako vas, go velicevte faking alegri, duri nekoi zboruvaa oti e podobar of Konte, kako sto zboruvaa oti Mandzo e bolji of Tevez.

Mizerija ste sezonava.

Ај ко прво не ми врти зборови... јас не пишав лично за тебе туку генерално за ВАС во вашиот фан клуб. Ја предвидовте сезоната.. браво за вас, ај кажи сезонава Милан што ќе освои?
Nisto. Taka zboruvav I koga pocna sezonata. Milan nema tim za titula, kako sto ima Inter. Ama deka kje imame bolji plasman od vas, toa sigurno

Не ни можеш да видиш Серија Б. Затоа пак Дивизија 2 е тука а Пул ги има десетина такви сезони.
Ако така почнеме, немате вие 20 години видено ЛШ. Не е тоа поентата на муабетот воопшто, туку дека просечни играчи ги величите до немај каде, свесно или не. Истиот проблем го имаме и ние..

Ако така почнеме, немате вие 20 години видено ЛШ. Не е тоа поентата на муабетот воопшто, туку дека просечни играчи ги величите до немај каде, свесно или не. Истиот проблем го имаме и ние..
Добро, реално Јуве е за нијанса послаб од лани ама овие што се тука играат 10 пати послабо од нивните можности. Можеби немаат тим за доминација како минатите години ама наместо 5те бода мораа да имаат макар 10-12 во моментов. Муабетот е дека играат далеку под можностите и потенцијалот. Од друга страна од почеток на сезоната немаат одиграно меч со целосен состав и секој меч го почнуваат со крпеници во тимот.

:facepalm::pos: проблемот е што вие имате играчи што неможат лудогорец да го тепаат и бешикташ, ние барем имаме основ на кој ги величиме...

:facepalm::pos: проблемот е што вие имате играчи што неможат лудогорец да го тепаат и бешикташ, ние барем имаме основ на кој ги величиме...
Кои играчи ги имате вие? Лемина, Падоин, Асамоа? И за нив имате основа да зборувате во суперлативи? Да останеа главните играчи а да игравте вака лошо, тогаш разбирливо е да сте оптимисти, ама со тотално сменет тим и ужасен старт, нема логика да ги величите овие анонимуси.

После нерешеното на Челси, исто некој лик почна да споредува Тери Иванович Хазард Оскар, Фабрегас, Коста итн со нивните, не сфаќа дека едните докажале дека можат се да освојат и против било кој и затоа имаат кредит да се ставаат на друго ниво, а овие другите ни најмал куп/пријателски турнир итн. со треторазредни играчи

Незнам зошто навивачите на Јувентус ги критикуваат нивните играчи и тренерот дека играат лошо, битребало да ги критикуваат судиите зошто они им беа најглавните играчи минатите неколку сезони а оваа година се вон форма.

Кои играчи ги имате вие? Лемина, Падоин, Асамоа? И за нив имате основа да зборувате во суперлативи? Да останеа главните играчи а да игравте вака лошо, тогаш разбирливо е да сте оптимисти, ама со тотално сменет тим и ужасен старт, нема логика да ги величите овие анонимуси.

Кедира Маркизио или тие не ти одговара да ги спомнеш тие се 5 класи бољи за твојот тим, битно ги наброја тие што се од клупа чак и они бе биле прв избор кај вас?
Овие играчи освоија веке супер куп, и ја тепаат најнезгодната утакмица од група у лш и нормално дека дека ке треба време да се уиграат нови играчи незнам што се подмочнувате уште у прв месец?

На Марли со(селанинот)граѓанинот. :icon_lol::D

Хехехех јака финта хехехе браво :vozbud::cuc::aplauz:
Ако си прост да не разликуеш град и село не се срами барем јавно на форум за еден лајк од стефан :)
Мислим дека по селата имате школе до 4то барем да му ебем :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom