Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не умарај.Или админот е дел од овај глуп муабет, или батето ич не се замара шо цела страница се испиша со вакво срање!!
![]()
Или админот е дел од овај глуп муабет, или батето ич не се замара шо цела страница се испиша со вакво срање!!
![]()
"Не умарај" на таткоти дома на ручек! Мене не, ропаку досаден!Ај не умарај.
Само не ме тепај бате."Не умарај" на таткоти дома на ручек! Мене не, ропаку досаден!
"Не умарај" на таткоти дома на ручек! Мене не, ропаку досаден!
Убаво си кажа, ај намали со глупостите.[DOUBLEPOST=1443303761][/DOUBLEPOST]олабај*Ајде олабајте со глупостите малце и напишете нешто за утре..јас реално мислам дека Виола ќе не надигра и ќе ни ја дупнат глата бидејќи претходните настапи и самиот Манчини не ми влеваат надеж дека ќе успее да победи два дерби натпревари со ред..значи одете утре изиграјте сија 2 и т2 и сркајте си пари..
Убаво си кажа, ај намали со глупостите.[DOUBLEPOST=1443303761][/DOUBLEPOST]олабај*
Ајде бе Sir Kay у што сакаш да се кладиме?Се јави Камбиасо 1996 година...сакаш да се кладиме бе вампир?
Ајде бе Sir Kay у што сакаш да се кладиме?
Договорено.По аватар,потпис,скара по избор и 500 денари?..за мене Виола,за тебе Интер..нерешеното за никој ..бива?