Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што не спомнете дека Карло освои Премиер лига со ист број бодови со Манчестер? Ама битно Манчини ја освоил истата лига во последно коло со + бодови од САФ.
Мислам дека ги имаш малце помешано брзиниве :D Карло освои ПЛ таа сезона 2009/10 со 1 бод повеќе од Фергусон а Манчини освои со исто бодови но со подобра гол разлика :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мислам дека ги имаш малце помешано брзиниве :D Карло освои ПЛ таа сезона 2009/10 со 1 бод повеќе од Фергусон а Манчини освои со исто бодови но со подобра гол разлика :D
Не знам зашто цело време трипам дека таа сезона коа ги тепавме Челзи во ЛШ они беа актуелни освојувачи на дупла круна на Островот. :вонзем::shook::facepalm::tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зашто цело време трипам дека таа сезона коа ги тепавме Челзи во ЛШ они беа актуелни освојувачи на дупла круна на Островот. :вонзем::shook::facepalm::tapp:
Мех, уживај, проектира мозокот пред време некои работи, не е само кај тебе :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мех, уживај, проектира мозокот пред време некои работи, не е само кај тебе :D
А и последен пат коа се водеше дискусија за тренери на форумов, гуглав да проверам за Анчелоти таа сезона и поима неам како ми останало у глава дека со ист број бодови завршил. :гик:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Манчини не е Анчелоти али не е ни Гасперини реално да праиме муабет.

Моментално у Италија он и Алегри се најдобрите тренери со оглед на тоа дека Конте избега да води репка.

Башка мора да се има на ум дека тешко овие јакиве тренери да прифатат да водат жабарски клуб у овие времиња.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Za koj k.. bi prifatile da vodat zabarski tim koga mozat da odat vo random prebogat klub i da si igraat fifa menager vo zivo a i da lapnat jaka para, na nikoj ne mu se raboti poveke.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Inter ima jaki igraci, ama inter nema trener- Da ni e Murinho trener da receme so ovaa postava, garantiram deka ke imase 38/38.

Ovoj so shiskava ke ti naprai nekoja suluda izmena i mesto K-dog ke ti go stai Biabjani demek na Kontri ke igral itrecot.

Иначе не знам по кој основ Бонучи е квалитетен играч :)) Класичен просек кој што да не игра у задња со Киелини ќе биде дудук тежок.

Барзаљи у ништо не е подобар во Миранда ама ок, не сте го глеале Миранда колку се има подобрено под Симеоне ....гази човекот.

Бекови немаме, ама Сандро дека е Карлос за Телес - ок е :)

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош.

пс: Лихштајнер не го прајте светска класа играч -човекот да му ги судат сите лакти што ги дава по меч ќе играте со играч мање цела сезона.
од кај па џиџи подобар од ханданович ич не ми е јасно човече....
јесте да едниот е словенец, другиот легендарен таљан али не значи дека моментално роналдињо е подобар играч од еден јоветич на пример .... тука негде се како и да е и глупа би била секоја споредба исто и тука да го стаиме диего лопез на пример сите тројца се тој квалитет

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
од кај па џиџи подобар од ханданович ич не ми е јасно човече....
јесте да едниот е словенец, другиот легендарен таљан али не значи дека моментално роналдињо е подобар играч од еден јоветич на пример .... тука негде се како и да е и глупа би била секоја споредба исто и тука да го стаиме диего лопез на пример сите тројца се тој квалитет
Дај не ме заебавај. Ханданович ни од најдалеку не е најсјаен голман, еве и самите навивачи на Интер ќе ти кажат колку лоши реакции имаше посебно минатата сезона. А камоли пак да велиш дека Буфон не е појак од Ханданович. Да беше Џиџи славен голман кој само се вади на името,а брани лошо ќе ти имаше малку логика муабетов. Ама слободно гледај ги натпреварите на Јуве години уназад и ќе видиш дали е тоа случајот или Буфон (освен неколкуте киксови кому секому може да се случат) брани уште на високо ниво.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Како што се ни оди надолу сезонава утре Џиџи ќе направи некој кикс и ќе си ебеме матер :boksix:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
http://football-italia.net/73480/poll-juventus-most-loved-and-hated

Juventus were by far the most popular team on the peninsula, with 35 per cent of respondents identifying as Bianconero.

Inter were next with 17 per cent, followed by city rivals Milan [14 per cent], Napoli [10 per cent] and Roma [7 per cent].

Of those clubs, supporters of Roma were found to be the most left-wing, with Milan slightly to the right. Inter tended more to the left, while Napoli and Juventus were centrist.

The Old Lady also took the crown as the most hated team, with 43 per cent of those questioned naming the Turin giants as their least favourite team. Inter were second on 24 per cent.

Broken down by club, 74 per cent of Napoli and Inter supporters named Juventus as the team they least like, with 63 per cent for Roma and 50 per cent for Milan.

Interestingly, Lazio were not even Roma fans’ second-most hated rival, with Milan taking 18 per cent of the vote. 56 per cent of Juventus fans see Inter as their least favourite team.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
http://football-italia.net/73480/poll-juventus-most-loved-and-hated

Juventus were by far the most popular team on the peninsula, with 35 per cent of respondents identifying as Bianconero.

Inter were next with 17 per cent, followed by city rivals Milan [14 per cent], Napoli [10 per cent] and Roma [7 per cent].

Of those clubs, supporters of Roma were found to be the most left-wing, with Milan slightly to the right. Inter tended more to the left, while Napoli and Juventus were centrist.

The Old Lady also took the crown as the most hated team, with 43 per cent of those questioned naming the Turin giants as their least favourite team. Inter were second on 24 per cent.

Broken down by club, 74 per cent of Napoli and Inter supporters named Juventus as the team they least like, with 63 per cent for Roma and 50 per cent for Milan.

Interestingly, Lazio were not even Roma fans’ second-most hated rival, with Milan taking 18 per cent of the vote. 56 per cent of Juventus fans see Inter as their least favourite team.
Зошто секогаш кога Јуве игра лошо излегуваат овие податоци, сакаат само да ја замајуваат јавноста и да го одвлечат вниманието од вистинските проблеми.

Грујо стајл.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom