H
HoT IcE
Гостин
Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
http://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]La Jetée? пола саат е али задолжителен
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
Не ми е, баш ќе го пуштав барав вакво нешто.мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..
И мене исто. Една оценка помалку од твојата му дадов, 8/10, ама стварно е кул филмче. Инаку, мене па речиси ич не ме потсети на The Fault in Our Stars, иако темата е речиси идентична, туку повеќе на 500 Days of Summer. Препорачувам и јас!Мене многу ме бендиса Me, Earl and The Dying Girl, филмот го очекував одамна и читав позитивни критики. Санденс материјал, потенцијална Оскар номинација за оригинално сценарио, многу ме бендисаа дијалозите и е една класа погоре верзија на Fault in Our Stars!
9/10 од мене.