Guys, има ли добра снимка од Inside Out по нетов? Гледам дека многумина сте го гледале, а најквалитетното парче срање што јас успеав да го најдам е TS. Или почнаа сите да одат на кино?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која одлична вест. Фала ти за споделувањето.Е сега уште покриво ми е што не сум во Битоља.
![]()

La Jetée? пола саат е али задолжителенSnowpiercer - second watch
Предобра изработка и идеја, ама некои сцени го сјебаа филмот. Заслужено 7/0
Изгледа нема доволно добри sci-fi дистописки филмови, нешто од 8.0 - нагоре..
Brazil
Blade Runner
1894
12 Monkeys
Vendetta(?)
http://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.

мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]La Jetée? пола саат е али задолжителен
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
Не ми е, баш ќе го пуштав барав вакво нешто.мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..

)
И мене исто. Една оценка помалку од твојата му дадов, 8/10, ама стварно е кул филмче. Инаку, мене па речиси ич не ме потсети на The Fault in Our Stars, иако темата е речиси идентична, туку повеќе на 500 Days of Summer. Препорачувам и јас!Мене многу ме бендиса Me, Earl and The Dying Girl, филмот го очекував одамна и читав позитивни критики. Санденс материјал, потенцијална Оскар номинација за оригинално сценарио, многу ме бендисаа дијалозите и е една класа погоре верзија на Fault in Our Stars!
9/10 од мене.
сосема обратно тукаMaze Runner директ на двојка, без гледан кец и ми се допадна. Забавно филмче.
од The Man from UNCLE повеќе очекував, а не ми го задоволе апетитот.
Ова како што реков без гледан кец. Мене па последната петина ми беше можда најтиња. Можеа без проблем со снајперчето да ја пукнат онаа д-рката и крај, без следен дел. А Вујче може зашто го фатив од моментот кога се возикаа во количињата и се пукаа, некоја минута на почетокот испуштив што може била клучна, или зашто имав очекувања за него, а на Мејз отидов без очекуванја.сосема обратно тука
мејз ранер двојката ми беше тиња освен последната петина од филмот
а анкл е смешен, интересен, забавен филм со 2 одлични лика и актери, необичен како што и ги прави гај ричи