H
HoT IcE
Гостин
Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]La Jetée? пола саат е али задолжителен
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
Не ми е, баш ќе го пуштав барав вакво нешто.мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..
И мене исто. Една оценка помалку од твојата му дадов, 8/10, ама стварно е кул филмче. Инаку, мене па речиси ич не ме потсети на The Fault in Our Stars, иако темата е речиси идентична, туку повеќе на 500 Days of Summer. Препорачувам и јас!Мене многу ме бендиса Me, Earl and The Dying Girl, филмот го очекував одамна и читав позитивни критики. Санденс материјал, потенцијална Оскар номинација за оригинално сценарио, многу ме бендисаа дијалозите и е една класа погоре верзија на Fault in Our Stars!
9/10 од мене.