Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да беше повреден или нешто па да разберам, ама вака? Исто така би разбрал ако е средина на сезона или сезона на самиот крај, па ќе рече човек му треба малце одмор... А коњот Алегри земал на клупа го остава а му гори под нозе.
Една работа не ми е јасна. Го плаќаат Дибала милијарда евра и Алегри го чува на клупа.Ај да беше повреден или нешто па да разберам, ама вака? Исто така би разбрал ако е средина на сезона или сезона на самиот крај, па ќе рече човек му треба малце одмор... А коњот Алегри земал на клупа го остава а му гори под нозе.
![]()

Ама зошто сега ротации кога Јуве веќе изгуби премногу бодови? Тоа ми е муабетот... Ајде да имаа добар старт, 3 победи и едно реми па да рече човек дека ротира, ама вака? Никакво оправдување не гледам во овој потег на Алегри.И со Мората беше истата ситуација минатата сезона... мртвиот Љоренте добиваше повеќе шанси одколку младичот.
Изгледа и со Дибала така прави, ма да мое мислење е дека Алегри премногу ротира заради згуснатиот распоред и повредите на тимот... се обидува што повеќе да ги зачува најбитните фудбалери
Ама зошто сега ротации кога Јуве веќе изгуби премногу бодови? Тоа ми е муабетот... Ајде да имаа добар старт, 3 победи и едно реми па да рече човек дека ротира, ама вака? Никакво оправдување не гледам во овој потег на Алегри.
само он си знае. Се знае кој ќе си ја снесе последицата од тие слаби резултати на почетакот, него му гори газот, а не на играчите.Јас мислам ротира пошто ги нема играчите шо ги бараше во летниот преоден рок, нарочито треквартиста за 4-3-1-2, и тие шо ги има многу му се исповредија, па сега ваљда пробва да ја пронајди вистинската формација со тие со кој шо располага.Ама зошто сега ротации кога Јуве веќе изгуби премногу бодови? Тоа ми е муабетот... Ајде да имаа добар старт, 3 победи и едно реми па да рече човек дека ротира, ама вака? Никакво оправдување не гледам во овој потег на Алегри.
,Кедира, Маркизио, Мората, Манџукиќ, 
3-5-2 со куадрадо тоа е тоа.Вака кога ќе земеме повредени ни се - Касерес, Азамоа,Кедира, Маркизио, Мората, Манџукиќ,
Ептен битни играчи, сакал-неќел Алегри мора да комбинира со составот... не ради резултатите, туку ради повредите на гореспоменатите играчи[DOUBLEPOST=1443094541][/DOUBLEPOST]НАЈНОВО - Лихтштајнер го пропушта дуелот со Наполи... Форца Падоин![]()
И ја мислам така ќе излезе, дури и да беше спремен Лихт... предвидуем Буфон, ББК, Квадрадо, Евра, Погба, Лемина, Переира, Дибала и Мората3-5-2 со куадрадо тоа е тоа.