Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да за некои од постарите генерации било сега прашав. Значи не одиме.Да, прва група сумПрашав бидејќи само 1, 3 и 5 група го имаме, а останатите го немаат :S
Аха, значи не треба да одиме ние шо сме прва. Фала DaniBMW
Доста со спам.Hello World. Оформивме и страна на фб за подобра комуникација, часовите ќе започнат за 2-3 недели, па до тогаш мавнете еден лајкИ среќно на сите бруцоши. https://www.facebook.com/privatniCasoviProgramiranje
Koga ke ni dadat indeksi ?
Не знам за други, ама оваа управничата од СД Стив Наумов секој ден ме замара да и ги донесам комплет документите (ми фали само копија од индекс). Се додека не однесам индекс не можам да земам бонови и така си чекаме.Ќе ви oбјaвaт нa стрaнaтa нa ФИНКИ.
Ќе пoчекaте мaлку. Секaкo не ви требaaт сегa.
Сигурно ти стигнало емаил со број на индекс, сам си ја креираш лозинката (постапката ти е објаснета на маилот)Dali na nekoj mu ima stignato na mail za finki courses password za da se logira za da pocneme so ucenje?
Dobro Dali na nekoj mu stigna povraten datum za nosenje dokumenti??? Edna nedela pomina niso ne mi stignalo,ne znam ni dali uspesno sum zapisala semestar.
Јас запишав на 14, а вчера ми стигна маил со термин за носење на документите. Чорбев вчера кажа дека имаат проблем со недостаток на луѓе, бидејќи од тројца што работат во студентски, едната била на боледување а другата на породилноDobro Dali na nekoj mu stigna povraten datum za nosenje dokumenti??? Edna nedela pomina niso ne mi stignalo,ne znam ni dali uspesno sum zapisala semestar.
Од книгата, на крајот на секоја лекција имаш задачи. Изреши ги тие и нема да имаш проблеми за полагање.од кај да вежбам задачи за калкулус 1?
Ejj па супер.Јас запишав на 14, а вчера ми стигна маил со термин за носење на документите. Чорбев вчера кажа дека имаат проблем со недостаток на луѓе, бидејќи од тројца што работат во студентски, едната била на боледување а другата на породилно, па поради тоа процесот на запишување се одвива бавно.
Од книгата, на крајот на секоја лекција имаш задачи. Изреши ги тие и нема да имаш проблеми за полагање.