- Член од
- 13 јануари 2013
- Мислења
- 1.537
- Поени од реакции
- 1.172
Реално никој од производителите не им ги дава истите мотори отколку шо имаат самите поради конкуренцијата така им стои и во договорите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес нешо ми падна чудно дали Ред Бул беа брзи поради бавната патека па им одговара таква трка со многу бавни свиоци поради нивната аеродинамика или овие од Рено ги средија проблемите со ПЕ па и го надоградиле?
Штотуку гледав некои сателитски снимки, повторно тајфун ќе има во близина на Сузука (како и лани). После она минатата година што се случи со Бјанки, воопшто не сакам да врнеАј Ферари ама и Ред Бул мора да им се даде почит за стореното поточно на Рено, кеиф ке ми е наредна година Рено да им заврже 2-3 шамари на РБ со Лотус, искрено кеиф ке ми е да ги гледам рамо до рамо Рено со Вилијамс и се надевам на воскреснување на Мекларените, а за Сузука сега гледам на AccuWeather сабота и недела во близина на автодромот се очекува дожд.

Да им одговараат ама сепак многу брзи беа цело време, Фетел не можеше да се одвои од Рикардо и затоа ми е чудно, а пред тоа се закануваа дека ќе ја напуштат Ф1 па си мислам дека Рено им имаат дадено подобрен ПЕspori pateki poveke im odgovaraat radi problemite so pe

Мислам дека Фетел диктираше темпо цело време. На еден наврат Рикјардо се доближи на 0.800 па Фетел нагази и направи разлика од 3 секунди за еден круг!Да им одговараат ама сепак многу брзи беа цело време, Фетел не можеше да се одвои од Рикардо и затоа ми е чудно, а пред тоа се закануваа дека ќе ја напуштат Ф1 па си мислам дека Рено им имаат дадено подобрен ПЕ
Да им одговараат ама сепак многу брзи беа цело време, Фетел не можеше да се одвои од Рикардо и затоа ми е чудно, а пред тоа се закануваа дека ќе ја напуштат Ф1 па си мислам дека Рено им имаат дадено подобрен ПЕ
До некаде се мислам дали е така, но првата трка Фетел победи поради сплет на околности, а сеа чиста победа како солза и во квалификации и во трка, се надевам дека Мерцедес не попуштија намерноОва е слично како првата Победа на Ферари... Од следната трка се повторно по старо и Мерцедес АМГ далеку напред...
ка
Слаба точка на Мерцедес АМГ - жешко време, груб асфалт, супер-меки гуми на Пирели!!!
Па ако VW не сака да биде само добавувач и планот им е да бидат конструктор тогаш Ред Бул што ќе прават?seto toa se spekulacii ke doznaeme sto ke bide po krajot na sezonata, ne veruvam rb da si odi od f1 pa duri i spekulaciive so VW, ne veruvam da go kupat, tuku moze da bidat dobavuvaci na motori i glavni sponzori, RB e zlatna kokoska i ne veruvam na Matesitz da mu se isplati da go prodade timot.
Па ако VW не сака да биде само добавувач и планот им е да бидат конструктор тогаш Ред Бул што ќе прават?
Не може таков тим да зависи од нивните ривали.

Гледај ако VW се шпекулации, Мерцедес изјави дека нема да им дадат мотори, така да останува само Ферари или некој трет ако го има да ги снабдува со мотори, пошо соработката со Рено че ја прекинат на крај на година, така да треба да бараат чаре со време, а за нивни мотор да развијат потребни се годиниseto toa se spekulacii ke doznaeme sto ke bide po krajot na sezonata, ne veruvam rb da si odi od f1 pa duri i spekulaciive so VW, ne veruvam da go kupat, tuku moze da bidat dobavuvaci na motori i glavni sponzori, RB e zlatna kokoska i ne veruvam na Matesitz da mu se isplati da go prodade timot.
Па VW Red Bull и највероатно ќе бидеepa moze da napravat partnerstvo kako honda i mclaren, toa mi bese zborot, primer ke se vika timot VW Red Bull or whatever![]()

Гледај ако VW се шпекулации, Мерцедес изјави дека нема да им дадат мотори, така да останува само Ферари или некој трет ако го има да ги снабдува со мотори, пошо соработката со Рено че ја прекинат на крај на година, така да треба да бараат чаре со време, а за нивни мотор да развијат потребни се години
taka do togas najverojatno RB ke si ostane RB so ferari motori.Па VW Red Bull и највероатно ќе биде
Ред Бул како главен спонзор на тимот а тимот ќе го продадат на VW. Значи нема да биде Red Bull VW како што е Mclaren Honda туку VW Red Bull![]()