Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.331
- Поени од реакции
- 46.956
o ne, daleku od toa deka sum veciti optimist, samo koga navivas za eden klub sekogas ke gledas od takva perspektiva i ke se nadevas na bolje utre, ja u toa sto bev ubeden e deka sezonava mancini ke ima odlicen roster, go nema najdobriot vo italija ama posle Juve so site moze da se nosi po kvalitet a i drasticno sezonava ne zaostanuvaat zad juve.Баш фино што ти текнува на мене, месец дена немам пишано, али ти си ме имал на памет. Да имаме некоја игра, па да се дивиме сите заедно.
Вака види што пишуваат луѓево у фан клубот. Па и Syn што е вечити оптимист, и он го руга Манчини за целава игра.
Победи, да, 4 од 4... ама едно кокиче не прави пролет (4 кокичиња у случајов).
Да не те потсеќам кои се победите, 2 у 90та минута, една против Милан (на буткање тепавме), и оваа денес. Тебе не ти делува дека шкрипи нешто?! Малце фалеше место 4 победи, да имаме 3 реми утакмици... Задоволен си?
Ако да, ондак нема што да дискутираме. А чим ме прозиваш, задоволен си...
Поздрав и до другар ти @Џонтра Волта што стиска лајкови со иста намера.
Убаво кажа прееска коментаторот, и Рома имаше 10 од 10 пред некоја година, па на крај смеење беа...
До кога мислиш дека ќе имаме среќа?
ali mancini uvek ke frla kal na toj optimizam zasto covekov da bese menadzeriste ipol, i pokraj ovoj start ke bese nezadovolen, i ke rabotese sledniov period ova da go iskoristi dopolnitelno i da ja popravi igrata i pristapot, pogotovo sega koga moralot na timov e na maksimalno nivo i mnogu polesno se igra a i mnogu polesno mozes da dojdes do edna dobitna kombinacija.
Ja mislam deka ova sto sega go gledame od inter e tokmu ona sto on si go ima zacrtano ko pat za uspeh, nesto sto ne e dobitno vo denesni uslovi ali za nasa sreka sega za sega juve dosta zaostanuva, a i roma kiksna pak pa iame uslovno kazano dzokeri za trosenje, prasanje na vreme e spored mene koga nekoj asalno ke ne rashamara, ke im izigra so muda, sistemov realno ni e lesno krshliv, dobro bi bilo ova Mancini prv da go naseti a ne nekoj drug menadzer pa da ni vlezat all in ko da nema utre.
Realno, Inter treba da ima igra so koja primer, bi mozele da im pariraat na Barselona, odnosno, igra so koja bi mozele da 'rzat i vo LS, vo momentov toa ne e slucaj i daleku sme od ona sto site sakame da go gledame od timov, osven rezultatite sekako.
p.s. Se nadevam na nesto slicno ko so Konte i negovata prva sezona u Juve, on nekade pokasno pocna da gazi so timot i da go pronajde praviot sistem i pristap, so toa sto on pocna so trojca u odbrana, toa mancini nema sansa da go forsira so inter osven koga ke brani rezultat.